Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

De sa att hon borde dö för att hon var fet. Hennes svar får hela nätet att göra uppror mot vikthetsen.

Hon har hånats för sin vikt och folk har sagt att hon inte är värdig att leva. Men nu har Scarlett fått nog. I stället för att radera kommentarerna, som hon valt att göra tidigare, har hon nu svarat hataren. Nu sprids och hyllas hennes svar i hela världen – den här kvinnan är så modig!

”Ingen vill se din feta val-röv. Gå och dö.”

Det meddelandet fick Lady Scarlett häromdagen. Det är långtifrån ovanligt att hon får sådana meddelanden, och normalt så brukar hon blockera dem från hennes Facebookkonto. Men nu har hon fått nog, hon vill inte ta mer skit.

Skärmavbild 2015-09-25 kl. 11.10.45

”Att sända ett anonymt meddelande över internet kan verka ofarligt och harmlöst för de flesta, men det är det inte.” skriver hon nu på sin Facebook, som ett svar till hataren.

Man vet aldrig vem personen på andra sidan är, man vet inte vem det är som tar emot det hårda budskapet och vad de har gått igenom.

”Jag vet att jag inte är perfekt. Jag är 170 och väger 95 kilo. Jag har fettvalkar, mina bröst är inte perfekta, min mage är inte platt utan den omfattas av en massa bristningar och ärr. Och jag har en liten mammapåse på magen, resultatet efter att ha fått mina barn.” skriver Scarlett till hataren.

Foto: Redrum Collaboration

Skärmavbild 2015-09-25 kl. 10.46.49

”Jag kanske inte gillar alla de här sakerna, men de gör mig till den jag är, och för det mesta så tycker jag att det är ganska bra att vara mig. Är jag fet? Ja. Men det är inte det som definierar mig. Det beskriver mig inte ens.” skriver hon.

I stora delar av sitt liv har hon kämpat mot depressioner och andra psykiska problem. Nu vill hon uppmärksamma näthatarna på vad deras kommentarer kan göra, hur de kan få bägaren att rinna över.

”Att säga till någon att ”gå och dö” är fruktansvärt.”

Scarlett har flera gånger försökt att ta sitt eget liv, men hon arbetar med sina problem och det har blivit bättre.

”Bara för att någon är tjock behöver inte det betyda att de inte är värdiga att leva och finnas. Om du tycker så är det du som har problem.” skriver hon.

Nu får hon stöd från människor från hela världen och i kommentarsfälten hyllas hon för sitt mod:

”Du är så fin! Det här är en riktig kvinna, inte en tandpetare som väger 40 kilo. Var stolt över dina kurvor.” skriver en person.

”Wow… Jag hyllar dig!” skriver en annan.

”Det är sorgligt att höra att människor är så elaka och att de bara tittar på utsidan av en person. Jag är säker på att du är vacker på både insidan och utsidan! Låt aldrig någon ta det ifrån dig, var stark och lycklig över att du är du.” skriver en tredje.

Kommentarsfälten har överrösts och hundratusentals har läst och hyllar Scarletts modiga inlägg i viktdebatten. Ingen ska någonsin få behöva höra att de inte är värdiga att leva!

Sprid vidare Scarletts viktiga budskap!

Källa: Lady Scarlett

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna

 

Läs mer om...