De vägrar flytta sina bilar från bondens mark – hans klockrena revansch får hela nätet att le

Ibland är det jobbigt att behöva tjata på folk om olika saker. Man önskar att de helt enkelt ska lyssna första gången – precis som bonden Pavao som tröttnat på att människor parkerade sina bilar på hans privata tomt. 

Men när allmänheten inte lyssnade bestämde han sig för att ge dem en läxa.

Och revanschen, till allmänhetens stora förvåning, är hur klockren som helst. 

På en gård i Kroatien bor bonden Pavao Bedekovic. Trots att den stora gården inte ligger något vidare nära en större stad så är det ofta mycket folk i rörelse, då hans granne har en loppmarknad som är väbesökt. Men det finns ett problem. När kunderna parkerar sina bilar gör de det inte vid loppmarknaden – utan på Pavaos privata mark. 

Varje gång han bett allmänheten flytta sina bilar blir han ignorerad. Vecka efter vecka bad han om samma sak – men snart insåg Pavao att han behövde ta saken i egna händer.

På den lilla sträckan där han hade sitt jordbruk körde han förbi med sin traktor och plogade upp jord och lera vilket gjorde att bilarna inte kunde ta sig ut på vägen igen. Argsinta människor, som faktiskt parkerat på hans privata mark, ringde till polisen och ville anmäla Pavao. Men eftersom det var på hans privata mark kunde de ingenting göra. 

Pavao kan möjligen utnämnas till en bitter jordbrukare, men samtidigt så tycker jag ändå att hans agerande är befogat. Jag är säker på att allmänheten tänker på att lyssna på Pavao nästa gång de besöker loppmarknaden. 

I videon här nedan kan du själv se när Pavao kör med sin traktor. Tala om revansch!

 

Tycker du att Pavao gjorde rätt eller fel? Dela gärna artikeln vidare så fler får se den här bondens humoristiska revansch!