Desperat mamma letar efter nytt hjärta till sin döende dotter – hjälp oss att skicka stöd och kärlek

Julen är kanske den tiden på året då man som mest pratar om mirakel.

Nu har den här mamman en desperat vädjan som hon delar med sig av på sociala medier där hon hoppas på ett mirakel för sin lilla dotter Aurora ‘Rori’ Shane.

Hennes dotter är 1 år gammal och sedan hon föddes har hon spenderat nästan all tid på sjukhus. Hon har en medfödd hjärtsjukdom som gör att henens framtid inte ser ljus ut.

Hennes enda chans för att överleva är en hjärttransplantation, men att hitta ett så litet hjärta som passar henne har visat sig vara extremt svårt.

Jakten på ett nytt hjärta

Hope for Rori Facebook förklarar mamman situationen; ”På grund av hennes storlek har hon inte fått många erbjudanden. Hennes blodgrupp och hennes vikt är nyckelfaktorer, det behövs en donator som väger mellan 9 och 20 kilo med blodgrupp A+”.

Posted by Hope for Rori on Friday, 30 November 2018

Bebisens mamma, Jennifer Shane, vet att det är ett långskott att vädja om hjälp på internet. Men hon har hört om så många historier där nätet har hjälpt till på fantastiska sätt. En av dem som lyckades få hjälp är cancersjuka mamman Susie Rabaca. Hon lyckades hitta en benmärgsdonator efter att ha bett om hjälp på sociala medier.

Jennifers förhoppning är att hennes inlägg ska bli viralt och sedan nå rätt person.

Just nu befinner sig familjen i Louisville, USA, med Rori inlagd på barnsjukhuset Norton. Det positiva med sociala medier är just det att de inte har några gränser. Man vet aldrig hur snabbt något kan spridas och vilken person som kan nås av det.

Rori has been waiting a long time for a heart. Unfortunately, because of her size she has not received many offers,…

Posted by Hope for Rori on Saturday, 1 December 2018

Tyvärr är det tiden som är livsviktig här. Den 1 december startade familjen en GoFundMe-kampanj för att få ihop pengar för att betala för alla sjukhuskostnader, men det familjen mest hoppas på är ett mirakel – i form av ett litet hjärta.

Alla våra tankar går till lilla Rori och hennes familj.

Nu hjälps vi alla åt att dela den här artikeln på Facebook för att skicka stryka och stöd till dem, och hoppas vi kan uppnå mer.