Dold kamera: Kontorstjuven blir tagen på bar gärning

Har du någon gång råkat ut för att en personlig tillhörighet – som kanske matlådan, ett par hörlurar eller din favoritpenna – plötsligt försvunnit spårlöst från arbetsplatsen?

Visst, du kanske har glömt det hemma eller så kanske någon har råkat slänga det – men om det fortsätter hända gång på gång så går det ju inte annat än att bli misstänksam för att en eventuell kontorstjuv smyger omkring i jakt på byten.

Den här mannen fick under en hel månad göra den bittra upptäckten att någon stal frukt från hans skrivbord. Till slut fick det vara nog – och mannen bestämde sig för att ta saken i egna händer…

Genom att sätta upp en dold kamera på sitt kontor hoppades han att kontorstjuven snart skulle komma till känna.

Det dröjde inte heller länge innan tjuven återigen smög sig in för att hämta sin dagliga frukt – men mannen nöjde sig inte med att ha fångat tjuven på film.

Istället bestämde han sig för att lära tjuven en läxa. Han sparade ner bilder från tjuvens senaste brott, placerade dem i en skärmsläckare på datorn och la till texten ”Jag vet vem du är. Sluta stjäla mina saker, eller så kommer jag anmäla dig.”

Därefter lämnade mannen dörren öppen så alla kollegor som passerade kontoret kunde se skärmsläckaren. Draget väckte både förvåning och skratt – och snart dök också kontorstjuven upp igen, omedveten om att hon blivit avslöjad…

Snacka om smart sätt att ta kontorstjuven på bar gärning – och visst är det roligt att hon spelar helt oförstående. Dela gärna vidare det lustiga klippet till dina vänner!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna