Dottern skriker ”stanna” och kastar sig ur bilen – när mamma inser varför rörs hon till tårar

Att vara förälder är det viktigaste och svåraste jobbet som finns. Man vill ju göra alla rätt, och uppfostra barnet till en bra och trygg individ.

Mamman Tionae Thomas visste att hon hade gjort rätt när hennes dotter en dag bad henne stanna bilen vid ett stort shoppingcenter.

Tionae Thomas dotter är 14 år gammal och har ett hjärta av guld.

Nyligen fick hon se en liten pojke sitta ensam vid ett träd utanför ett shoppingcenter. Hon bad genast sin mamma att stanna bilen.

”Det är för varmt mamma”, sa hon och gick ut till pojken.

Tionae stannade i bilen medan dottern pratade med pojken en stund. Hon frågade honom var hans föräldrar var, och han svarade att han inte visste. Hon frågade om han visste deras telefonnummer och gav sin mobil till pojken så han kunde ringa sin pappa.

När pojken fått tag i pappan bad Tionaes dotter honom att gå och ställa sig i skuggan utanför ingången till affären i stället. Hon ville inte att han skulle sitta så avskilt ifall en främling med onda avsikter skulle komma förbi. Om han stod vid affären skulle han kunna springa in där om det hände något.

När pojken hade flyttat på sig gick dottern tillbaka in i bilen. 

”Mamma, vi stannar tills hans pappa kommer. Jag kanske kommer behöva gå ut med vatten till honom om det tar tid” sa hon.

Tionae stannade gärna och väntade för pojkens skull. Hon hade aldrig varit så stolt över sin dotter innan.

Det var första gången hon verkligen såg vilken fantastisk flicka hon hade uppfostrat. En person som bryr sig så mycket om en främmade pojke är sannerligen en god medmänniska.

Tionae delade senare med sig av historien på facebooksidan Love What Matters, och inlägget har i skrivande stund över 150 000 gillamarkeringar.

Jag kan inte annat än hylla Tionae och hennes dotter. Om alla personer var så här omtänksamma skulle världen vara en bättre plats!

Publicerad av Newsner familj