Döva 3-åringen hade en enda önskan för klassfotot – nu är hon skolans hjälte

Att klä sig för klassfotot är för många barn och ungdomar den kanske viktigaste dagen på året. Så när 3-åriga Kaylieann Steinbachs föräldrar hade lagt fram några kläder hon inte alls tyckte om – då bestämde sig flickan för att ta saken i egna händer.

Nu gör Kaylieann stor succé på nätet, samtidigt som hon hyllas som förskolans hjälte.

3-åriga Kaylieann Steinbach har alltid varit förtjust i superhjältefigurerna Stålmannen och Stålkvinnan, på engelska Superman och Supergirl. Hon kan dock inte höra bokstaven ”S” på grund av sin hörselskada – så för flickan heter karaktärerna ”Pooterman” och ”Pootergirl”.

Och när det nyligen närmade sig det årliga klassfotot på förskolan var det inget snack om vad Kaylieann ville ha på sig.

– Hon klev upp, tittade över våra förslag på kläder, vände sig mot oss och sa ”Pootergirl!”. Och ja, jag kunde ju inte argumentera emot det svaret, säger pappa Austin Steinbach till Huffington Post

Sagt och gjort. Kaylieann fick välja sina egna kläder – och fotograferades i sin favoritdräkt med en Stålmannen-docka i famnen. 

Bildkälla: Reddit

Kaylieanns foto gjorde snabbt succé hos klasskamraterna – och numera brukar hon, till kompisarnas uppskattning, komma till förskolan som alltifrån Spindelmannen till Batman eller Anna från filmen Frozen.

– Hennes förskola är underbar. De älskar alltid, och ser alltid fram emot, ’dagens superhjälte’ eller vad hon har valt att ha på sig, säger Austin Steinbach till Huffington Post.

Det är dock inte bara förskolan som har imponerats av 3-åringen. När pappa Austin nyligen publicerade klassfotot på internetsajten Reddit så började det genast strömma in positiva kommentarer.

– Reaktionerna och responsen från andra döva i samhället har varit otrolig. Jag har fortfarande inte hunnit läsa alla stöttande meddelanden och vänliga ord som folk har skickat till mig. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur mycket hennes bild har berört personer, säger Austin Steinbach till Huffington Post.

Dela gärna vidare om du också tycker att det var underbart att 3-åriga Kaylieann fick se sin önskan gå i uppfyllelse!