En man går in på BB och tar upp ett främmande barn. Anledningen? Detta är bara så fint.

Ken Warren är en av flera volontärer på barnsjukhuset i Milwaukee som innehar titeln som ”cuddler” (kramare, enkelt översatt). Detta innebär att han under sin arbetstid finns till för att hålla nyfödda barn från främlingar i syfte att hjälpa barnet att må bra. Enligt läkare, sänker den mänskliga kontakten barnets blodtryck och hjärtfrekvens och på så sätt hjälper barnet att slappna av. ”Det här jobbet ger dig bara så mycket glädje. Jag vet inte vem som har roligast egentligen, barnen eller jag”, säger Ken Warren leende till ’12 News’ i Milwaukee. Han älskar verkligen sitt jobb.

Cuddler

Bortsett från att hjälpa spädbarn på neonatalvården, har Warren många andra titlar. Så som sjuksköterska, samtidigt som han också är ett välbehövligt stöd till mammor på sjukhuset.

”Det är verkligen skönt att veta om du inte kan vara här hela tiden att ditt barn fortfarande får lugn och tröst”, säger Becky Dom som befinner sig på sjukhuset när Warren är där. Hon har själv överlåtit sitt barn till Warren en stund för att kunna vila och det har känts hur bra som helst.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna