Ensamstående mamman får utstå häxjakt efter att ha fött 8 barn – 8 år senare är allt annorlunda

Natalie Suleman är känd som ”Octomom”. Det betyder ungefär ”bläckfisksmamman”.

Anledningen? 2009 födde hon ett av de mest kända fallen i världen av åttlingar via provrörsbefruktning. 

Hon hade alltid dröm om att ha en stor familj, men kunde nog aldrig ana att hennes skulle växa sig så stor. ”Ung, dum och självisk” – så beskriver hon sig själv så här i efterhand, eftersom hon där och då knappt hade råd med en familj. Det var då som medierna påbörjade sin häxjakt. 

Det var när hon skulle föda som Nathalie misstänker att en av sjuksköterskorna kan ha ringt till pressen. 

Plötsligt blev hon förföljd av paparazzi-fotografer överallt – och hon fick se sitt ansikte tryckas på varenda tidningsomslag på de stora tabloiderna. 

Efter mammaledigheten ville hon så klart återvända till sitt gamla liv. Men hon ville inte söka bidrag för sin stora familj – och i stället såg hon tillfället att ”sälja ut sig” själv. Nu ställde hon i stället upp på bilder och intervjuer.

”Octomom” har också blivit kritiserad sen hon varit med i en sadomasochistisk video där hon sågs piska en vuxen man iklädd blöja. Det extrajobbet gjorde att hon tappade en del av de som stöttat henne i ekonomiska svårigheterna, uppger Aftonbladet.

I dag – åtta år senare – är Natalie åter i rampljuset. Den här gången för att tvätta bort stämpeln hon fick då hon tvingades vara med i tabloiderna för att tjäna pengar. Och det är en inspirerande berättelse om en ensamstående mamma som fostrat åtta barn i en härlig, stor familj. Spana in klippet som kommer från tv-programmet ”The Doctors” här nedanför – och se hur stora åttlingarna blivit nu! 

 

Dela gärna vidare Natalies och åttlingarnas historia för att sprida deras kärlek vidare! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna