Facebook-användare över hela världen hedrar offren i Paris med sina profilbilder.

Terrordåden i Paris på fredagskvällen har skakat en hel värld och efter dåden har människor i världens alla hörn slutit upp för att hedra offren och visa sitt stöd till de anhöriga och till det franska folket i stort. Byggnader har lysts upp och på sociala medier strömmar stödet in från alla möjliga håll. På Facebook pryder nu allt fler människor sina profilbilder med den franska flaggan.

För att visa sitt stöd för offren i Paris och deras anhöriga väljer nu tusentals människor att lägga på färgerna blå, vit och röd på sina profilbilder – färgerna som utgör den franska flaggan.

Och om du vill göra detsamma är det inte svårt. Om du ser att någon av dina vänner adderat den franska flaggan kan du enkelt göra detsamma med ett knapptryck. Längst ner i högra hörnet under bilden finns nämligen knappen ”Testa”, tryck där för att lägga till en fransk flagga även på din profilbild.

Såhär ser det ut:

Andra väljer att posta den franske konstnären Jean Juliens fredsbild i sina sociala flöden.

Något som bland annat den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, med klubbadress Paris Saint-Germain, valt att göra.

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna