Familjen chockas över GPS:ens oväntade ord – avslöjar en hemlighet

Det finns många spännande och roliga sätt att avslöja en gravidtet på, jag har sett ett antal varianter. Men av den långa rad av tillkännagivanden jag sett så måste jag säga att den här går raka vägen in på topplistan över de bästa. Tänk er själva att överraska en familjemedlem på det här sättet. Det finns en anledning till varför mormorns reaktion sätter ett stort leende på mina läppar. 

När Rachel Earl blev gravid kunde hon knappt vänta med att berätta det för sin mamma. Dock ville hon att tillkännagivandet skulle bli en minnesvärd upplevelse, så hon och hennes man kom på en fantastisk idé. 

När Rachels, hennes man och mamman skulle åka bil satte sig Rachel i baksätet medan pojkvännen fick köra. När han stannar bilen fortsätter GPS:en att prata, men vad den säger är något man aldrig hör komma från en GPS. 

”Får jag be om er uppmärksamhet alla passagerare, ursäkta avbrottet”. 

Rachels mamma tittar chockat på de andra medan GPS:en fortsätter: 

”Med anledning av att det finns en baby ombord, vänligen var försiktiga”. 

Rachels mamma hade inte svårt att förstå vad det handlade om, och reaktionen från den blivande mormorn är oslagbar. Lyckligtvis fångades det på film då paret satt upp en kamera i bilden. Se videon här:

Det här är ett härligt tips på hur man tillkännager en graviditet. Jag älskar överraskningar, dela gärna om du håller med.