Familjen får en underbar överraskning på sitt gruppfoto

Det är en känsla som alla föräldrar känner igen. Den där dagen då barnen efter år av uppfostran, härliga stunder och stränga tillrättavisningar slutligen ska testa sina egna vingar ute i stora vida världen.

Visst, det är underbart att se hur de har växt upp till fantastiska individer, men det lämnar också ett sting av sorg då man undrar var tiden tog vägen från dess att de små liven kröp runt på golvet eller lärde sig sina första ord.

Plötsligt blir det bara så tomt och tyst hemma – och som förälder börjar man räkna dagarna tills det är dags för nästa återseende. Och den där stunden, då man återigen får möjlighet att träffas, den kan verkligen vara precis hur magisk som helst.

Fråga bara familjen Johns.

När det var dags för sonen i familjen, Jared, att flytta hemifrån så var det inte bara till en ny skola eller en ny stad.

Han skulle tjänstgöra i militären – och för föräldrarna innebar det att de inte skulle ha någon aning om var han befann sig eller ens om han var i säkerhet, samtidigt som det skulle vara svårt att hålla kontakten.

Saknaden var ömsesidig och så småningom bestämde sig Jared för att koka ihop en plan. När han fick veta att familjen skulle resa till i Falls Park Bridge i amerikanska South Carolina tänkte han att en överraskning vore på sin plats – och den skulle verkställas när familjen samlades för fotografering.

Snart stod hela familjen där, uppradade och leende in i kameran. Plötsligt utbrast fotografen ”Vänta, vi saknar någon!” – och medan familjen stod förvirrat och räknade in alla så dök sonen upp bakifrån.

Reaktionen? Helt underbar.

Ingenting går upp mot ett kärt återseende – speciellt inte om det innefattar en saknad familjemedlem. Dela vidare om du också tycker att familjen är det viktigaste vi har!