Familjen hör märkliga ljud ovanför bebisens säng – då fångar dolda kameran det otänkbara

Att man ska känna sig trygg i sitt eget hem är en självklarhet. Men för vissa kan tryggheten i sitt eget hem snabbt bytas ut mot någonting helt annat.

Så var fallet för paret Jerome och Ashley, tillsammans med sin 10 månader gamla dotter, som hörde några märkliga ljud från vinden.

Och när de installerat en dold kamera för att få ett svar på mysteriet skulle tryggheten snabbt bytas ut mot rädsla.

Jeromy Kennedy bodde tillsammans med sin fru Ashley och deras 10 månader gamla dotter. På natten sov dottern i en spjälsäng bredvid sina föräldrars säng så de kunde ta hand om henne direkt när hon vaknade på natten.

Men under nätterna var det inte bara dottern som kunde väcka paret. De hörde även en del konstiga ljud, men det var ingenting Jerome och Ashley tänkte allt för mycket på. Det kunde ju trots allt bara vara regnet eller vinden som kunde höras så tydligt, särskilt på natten när många ljud hördes lite extra mycket.

Bildkälla: Youtube

Jerome och Ashley kunde inte släppa de konstiga ljuden de hörde lite då och då.

Till slut bestämde de sig för att köpa en övervakningskamera för att gå till botten med de konstiga ljuden. De satte upp den på vinden i hopp om att eventuellt lista ut mysteriet.

Bildkälla: Youtube

Mysteriet skulle de lösa. Men det var betydligt mer skräckinjagande än vad de kunde väntat sig.

Grannhuset, som var sammankopplat med en vägg likt ett radhus, höll på att renoveras under den här tiden. Därför trodde de först att det var något djur som tagit sig in på deras vind. Men när de tittade igenom övervakningskameran såg de inte bara två ben. De såg fyra.

Bildkälla: Youtube

Skapade falsk vägg

Det var en man som tagit sig in. Och han hade inte bara tagit sig in, utan till och med stått bredvid sängen där familjen sov.

Mannen, 69-årige Robert Havrilla, var ägaren till grannhuset. Han hade tagit bort isoleringen och på så sätt skapat en falsk väg, vilket gjorde att han utan några som helst problem kunde ta sig från sitt eget hus in i Jerome och Ashleys hem.

Ashley och Jerome kunde konstatera att 69-åringen inte hade stulit någonting. Men det faktum att han tagit sig in i deras eget trygga hem och iakttagit dem var ett snäpp värre.
– Det enda jag kan tänka mig är att han iakttagit mig, min fru och vår dotter. Det är jobbigt att känna att någon bara gått in i vårt eget hem. Det är obeskrivligt, berättar Jerome för KDKA TV

Bildkälla: Youtube

Havrilla kunde gripas, men berättade att han bara genomfört några reparationer. Men övervakningsbanden som Jerome och Ashley satt upp visar något helt annat.

Vi vet inte vilket straff 69-åringen fick efter det här otäcka inbrottet i familjens hem. Men vi får hoppas att Jerome, Ashley och deras 10 månader gamla dotter hädanefter får känna sig trygga i sitt eget hem, precis som det bör vara för alla.

I spelaren nedan kan du höra pappa Jerome berätta om det otäcka inbrottet – och se bilderna från när 69-åringen tar sig in i deras hem:

Jag kan inte ens tänka mig vilken chock familjen måste ha fått efter att ha sett vad övervakningskameran fångade. Som tur är kunde de avslöja 69-åringens beteende – och förhoppningsvis får Jerome, Ashley och deras dotter leva i trygghet i sitt hem hädanefter, precis så som det alltid bör vara.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna