Föräldrarna tar farväl av sjuka dottern. Då förändras allt när det otroliga sker.

Mirakel sker. Det är snart 2-åriga Bella från England ett levande bevis på. Hennes föräldrar hade gett upp hoppet och tagit farväl. 30 minuter senare skulle allt förändras.

Francesca och hennes man Lee Moore-Williams från England kunde bara se på när deras 18 månader gamla bebis Bella plötsligt började tappa håret. Då var de på semester i Spanien och när de återvände hem åkte de raka vägen till sjukhuset.

1

Läkarna kunde konstatera att lilla Bella hade akut vitaminbrist på grund av ett virus. Hennes kropp klarade inte av att producera det den behövde.

2

Bara dagar senare var hennes tillstånd så kritiskt att hon placerades i respirator. Hon diagnostiserades med en sjukdom som innebar att hon hade biotinbrist. En extremt ovanligt sjukdom som drabbar 1 av 60 000 nyfödda. Biotin ser till så att cellerna i kroppen växer på ett naturligt sätt.

3

Veckor senare var tillståndet än mer kritiskt. Francesca och Lee ställdes inför ett hjärtskärande faktum: Respiratorn måste stängas av. Hon kommmer inte att klara sig. Familjen samlades på sjukhuset, tog en sista bild tillsammans med Bellas 5-åriga bror Bobby och tog farväl.

4

Men bara 30 minuter senare förändrades allt. Ett mirakel inträffade.
– Jag höll hennes hand och visste att hon tog sina sista andetag. Jag kunde känna hur hon släppte taget om min hand, men så plötsligt grep hon tag i mitt finger, berättar pappa Lee för Telegraph.

Bella började röra sig och skrika medan föräldrarna greppade hennes händer. Hon kämpade för sitt liv. Läkarna grep in och gjorde allt som stod i sin makt för att rädda den lilla flickans liv.

5

Bellas syretillförsel höjdes till normal nivå – hon skulle överleva. Det var inget annat än ett mirakel och läkarna var chockade. I dag har det gått fem månader sedan den dramatiska händelsen. Sjukdomen finns kvar, men kan nu behandlas på ett säkert sätt med rätt mediciner.

Bellas hälsa blir allt bättre för varje dag som går. Hennes hår har växt ut igen och hon kan både gå och prata. Julen firade hon hemma med mamma Francesca, pappa Lee och brorsan Bobby. Underbart!

6

Bildkälla: Facebook.

Dela gärna denna otroliga historia med dina vänner om du blev lika berörd som jag.
Publicerad av Newsner familj, gilla gärna