Frun skriver ett underbart öppet brev för att hylla sin man som jobbar inom socialtjänsten.

Denna historia handlar om en kvinna som blev orolig för att hennes man alltid jobbade över, och åkte tidigt på morgonen. Han var nästan aldrig hemma men tillslut kände hon att hon var tvungen att åka ner till hans kontor och se efter vad som egentligen pågick. När hon kom till kontoret fann hon sin man med en bebis liggande på bröstet och de båda sov djupt. Frun tog kort på den mysiga tuppluren och skrev ett öppet brev som nu har publicerats på Facebook. Man kan inte låta bli att känna värme i hjärtat när man läser brevet och sedan ser bilden. Se efter själv och du kommer känna kärleken genom din skärm!  

”Min man, Jason, jobbar som handläggare på socialtjänsten. Jason, tillsammans med många andra, gör ett mycket otacksamt men meningsfullt jobb och det krävs en väldigt speciell person för att kunna hantera dessa fall.
Men handläggare och utredare blir nästan aldrig uppskattade när något bra händer.

Efter att ha tagit in denna bebis in i socialtjänsten, under processen att hitta ett foster hem, var han tvungen att stanna efter jobbet och hämta upp honom innan jobbet. Att vara ifrån familj och bekantas ansikten gjorde att bebisen var ganska petig med vem som var nära.

Att Jason var lugnande för bebisen är nästan inte nödvändigt att säga med tanke på bilden.

I en värld av hat, ilska, bråk om vapen eller inte vapen, löjlig politisk smutskastning, finns det barn som kämpar med det vardagliga livet.

Det är dessa människor, som tar hand om barnen som är förbisedda, under betalda och helt enkelt uppskattade för deras fantastiska välmenande jobb. Du kommer aldrig höra någon säga:
”Åh ja, här kommer socialtjänsten.”

De springer, undviker, ljuger och samarbetar inte, men deras jobb är att försöka hjälpa barnen.

Det här är en perfekt bild som visar kärleken och medlidande som dessa killar ger som går förbi utan att ses.
Samtidigt som han stannade kvar efter jobbet med denna bebis och åkte två timmar tidigare till jobbet på morgonen, var hans fokus att se till att denna bebis var omhändertagen och kände sig säker.”

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna