Fruns kontring när maken lämnar henne för en yngre kvinna är briljant

Vi har nog alla mer eller mindre någon gång levt med rädslan över att bli lämnad. 

Att bli övergiven eller bortvald är aldrig kul, särskilt inte när det händer på grund av ytlighet. 

Då krävs det mod och lite list för att visa att detta inte är okej, något som denna historia är ett klockrent exempel på.  

Den handlar om en kvinna som blir lämnad av sin make efter 37 års äktenskap.

Maken hade fattat tycke för sin betydligt yngre sekreterare och därför bestämt sig för att skilja sig och flytta in i huset med sin nya kärlek.

Men det ska snart visa sig att hans fru inte kommer att låta det här ske helt smärtfritt. Jag tror att historien är påhittad och jag har läst den i lite olika varianter men en sak är säker – den är lika bra idag som sist!

Efter att ha varit gifta i 37 år dumpade plötsligt Bengt sin fru Annelie, för att i stället vara tillsammans med sin unga sekreterare som han hade haft en affär med i hemlighet.

Hans nya flickvän krävde att hon och Bengt skulle bo tillsammans i det stora huset där Bengt tidigare hade bott med sin fru. Och tack vare sina skickliga advokater lyckades Bengt lösa det så att han fick rätt till huset efter skilsmässan. Han gav sin ex-fru, Annelie, endast tre dagar att hinna flytta ut på.

Den första dagen ägnade hon åt att packa ner sina saker i lådor och backar.

Den andra dagen ringde hon två flyttgubbar som kom över och flyttade alla hennes grejer till hennes nya hem.

Caption

Den tredje dagen satte hon sig för sista gången i husets fantastiskt vackra matsal, tände levande ljus och satte på lugn stämningsmusik i bakgrunden. Sedan avnjöt hon ett halvt kilo räkor, kaviar och en flaska vitt vin.

När hon hade ätit klart gick hon in i varje rum i huset och stoppade in räkskal i ändarna på gardinstängerna. Sedan städade hon upp i köket och lämnade för sista gången det hem hon hade levt i under de senaste 37 åren av sitt liv.

När Bengt kom till huset med sin nya flickvän var allt glatt och härligt de första dagarna.

Men långsamt började en obehaglig stank att sprida sig i huset. De försökte med allt: de städade, skurade och försökte att vädra för att bli av med stanken. De kontrollerade alla ventilationer för att se så det inte fanns några döda råttor och de kemtvättade varenda matta i hela huset. De installerade även luftrenare överallt.

Ett företag som jobbade med att utrota skadedjur kom till huset och installerade alla möjliga typer av fällor för att ta död på alla tänkbara insekter och skadedjur. Men ingenting fungerade.

Efter ett tag slutade deras vänner att hälsa på. Hantverkare vägrade att jobba i huset och hushållerskan sa upp sig.

Till slut stod de inte ute med stanken längre och bestämde sig för att flytta. En månad passerade och trots att de sänkte sitt utgångspris med över 50 % kunde de inte hitta en köpare till sitt stinkande hus. Rykten om det illaluktande huset spreds och till slut vägrade till och med de lokala mäklarna att svara när paret ringde. De tvingades låna en större summa pengar från banken för att ha råd att köpa ett nytt hem.

Efter ett tag ringde Bengts ex-fru Annelie för att fråga hur allt var. Han berättade då för henne om det stinkande och ruttnande huset. Hon lyssnade artigt på det han sa och berättade sedan att hon verkligen saknade sitt gamla hem och att hon till och med kunde tänka sig att köpa tillbaka huset.

Då Bengt visste att frun inte anade exakt hur illa stanken var gick han med på att sälja huset till henne för en tiondel av vad huset en gång hade varit värt, men bara om hon var beredd att skriva på papperna samma dag. Hon accepterade omedelbart.

En vecka senare stod Bengt och hans unga flickvän och flinade förnöjt medan flyttfirman bar ut alla saker för att köra dem vidare till deras nya hem. De skrattade gott över att äntligen bli av med det stinkande huset och Bengt kände sig oerhört nöjd över att ha lurat på ex-frun en kåk hon aldrig skulle stå ut med.

Det sista flyttgubbarna bar ut ur huset var gardinstängerna.

Dela gärna den här klockrena historien om du vet någon som skulle behöva ett gott skratt idag!

 

 

 Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.