Här är familjefotot som får hela nätet att vika sig av skratt. Kan du se varför?

Familjen Carlson från Indiana i USA bestämde sig för att det var dags att besöka en fotograf och ta lite bilder på den lilla familjen att kunna visa upp för släkt och vänner. Sagt och gjort, de kontaktade fotografen Abbie Rogers och fick en tid för fotografering. Men väl på plats skulle parets lilla bebis stjäla showen fullständigt.

När mamma och pappa stod uppställda med sin lilla bebis i famnen visade det sig nämligen att den lilla hade bestämt sig för att det var dags att uträtta sina behov.

Så mitt under fotograferingen, spritt språngande naken, satte den lilla krabaten igång och kissade – rätt ut i luften. Och det roligaste? Fotografen fick allt på bild.

Bildkälla: Abbie Rogers Photography (Facebook)

Abbie, som tog bilden, blev så förtjust i den att hon postade den på sin Facebook-sida och gensvaret var enormt. Den har i skrivande stund gillats över 4000 gånger och delats vidare över 1200 gånger. Den har dessutom uppmärksammats av media från hela världen.

– Ärligt talat, jag hade inte förväntat mig det alls, berättar Abbie för Buzzfeed om all uppmärksamhet hennes foto har fått.

Hon tillägger också att det dock inte är första gången något liknande händer. Fotosessioner med små bebisar tenderar av logiska skäl att bli lite småstökiga.

– Jag brukar få göra en hel del tvättande efter en session med bebisar, säger hon och forsätter:

– Det har hänt förut, men fotot har aldrig varit såhär tydligt.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna