Han vill bedra frun med främlingen i mataffären men när hon vänder sig om avslöjas något som visar vad riktig kärlek är.

Något som par som varit tillsammans en lite längre tid ibland kan diskutera är om det är otrohet när du tittar på eller flörtar med någon annan än din fru eller make på stan eller i en affär. Jag har själv flera gånger hamnat i intensiva diskussioner med min partner när jag fastnat lite för länge med blicken på någon som jag kanske tyckt har varit söt eller spännande. Detsamma hände den här mannen som plötsligt fick syn på en alldeles otroligt vacker kvinna i kön i varuhuset. Men det skulle visa sig vara något lite speciellt med den här kvinnan, något som fick honom att undra över vad han egentligen hade varit med om. Läs hans berättelse här under.

Såhär skriver mannen på Facebook:

Jag skäms lite över att behöva erkänna det här, men jag tror att jag på ett sätt var otrogen mot min fru i dag. För att förklara vad jag menar, jag var på Target (ett varuhus, reds. anm.) och skaffade lite prylar för män, ni vet – en pincett till ögonbrynen, tånagelsax, skäggtrimmer, vax för mustaschen, torkat kött, sardiner, snacks, tvättlapp – och när jag gick för att betala fick jag syn på en kvinna i kön som knockade mig fullständigt. Jag tänkte ”Wow, någon lycklig man får vara med henne”, och bara en sekund senare insåg jag att det var min fru!

Du förstår, det var så ur sitt sammanhang att se henne där i samma kö levandes sitt liv och inte ha en aning om att hon var på samma ställe som mig vid samma tid, men med en annan bil. Det stod en person mellan oss så jag tittat bara på min söta fina älskade och försökte skriva sms till henne med meddelanden som ”hej snygging!” och ”var är du nu min pangbrud?”, men inget av dem fångade hennes uppmärksamhet då hon hade fullt upp med att leta efter en kupong hon hade sparat för sitt inköp. Så jag gav upp mina försök att få hennes uppmärksamhet, för som ni förstår hade jag lätt kunnat förödmjuka henne om jag hade hoppat upp på kassadisken för att försöka göra henne stolt. I stället stod jag kvar tyst och funderade över mina tankar rörande den här kvinnan.

För det första slogs jag än en gång av hur otroligt vacker hon är. Jag tror att jag inser det tillräckligt ofta, men idag, utan vetskap om att hon skulle vara i butiken, såg jag henne med nya ögon och kunde bara inte förstå hur jag kunde få vara hennes kille. Det fick mig att rodna – men ingen kunde se det under mitt stora Movember-skägg.

För det andra, det förvånade mig att hon inte lade märke till mig alls. Det här är både något dåligt och bra. Bra på det sättet att hon inte har en blick som söker efter något. Bra på det sättet att hon inte noterade den obehagliga snubben med igenvuxet ansikte som stirrade över hennes axel.

Men det kanske också är dåligt, för tänk om det inte hade varit jag? Jag måste köpa henne en till pepparspray bara för att vara på den säkra sidan. Men det var också dåligt för det fick mig att inse hur nära det hade varit att jag inte att lyckats fånga hennes kärlek från första början trots de otroliga ansträngningar jag lade ner för alla dessa år sedan för att lyckas få henne att säga ja till en enda dejt!

För ett ögonblick påmindes jag om den där gamla jobbiga känslan av sorg jag känt första gången jag sett henne och mycket väl insåg att hon skulle vara omöjlig att fånga. Men på något sätt lyckades jag få henne trots min osäkerhet, oförmåga och mina brister.

För det tredje blev jag så otroligt tillfreds över att se henne som den otroligt självsäkra, självständiga, kapabla, ödmjuka, roliga, söta, snälla och underbara person hon är. Sedan packade hon ner sina grejer och gick ut genom dörren.

Jag sa aldrig någonting, gjorde ingenting för att fånga hennes uppmärksamhet, jag följde henne bara med blicken när hon gick iväg och kände en oerhörd stolthet över att hon är min fru och att jag älskar allting med henne. Hon tittar nästan aldrig på Facebook, så hon kommer aldrig att se det här inlägget, hon kommer aldrig få veta att jag typ var otrogen mot henne idag, men jag tänkte jag skulle dela det här med er då jag bara är en helt vanlig töntig kille som försöker ta mig igen om livet och på samma gång tänker jag att det måste finnas andra som har haft samma upplevelse rörande sina älskade på ett eller annat sätt och dessa ögonblick är perfekta.

Dagens läxa: det är bra att titta på de vi älskar med nya ögon när vi har möjlighet för att påminna oss om hur lyckliga vi är över att ha deras ljus i våra liv.

Kind of embarrassed to admit this, but I think I sort of cheated on my wife today. To explain what I mean, I was at…

Posted by Jason Hewlett The Entertainer on den 1 december 2015

Jag tycker att det här var en alldeles underbar kärleksberättelse och jag gillar verkligen det mannen skriver om sin älskade fru. Om du håller med får du gärna klicka på gilla här under.