Här skrapar Hamza fram miljonvinst på triss – nu skänker han pengarna till fattiga familjer

Det är alltid glädjande att se andra människor vinna pengar. Men det gör en än mer glad när pengarna används till ett fint ändamål.

När 51-åriga Hamza under lördagamorgonen skrapade fram miljonvinsten på Triss i TV4:s Nyhetsmorgon blev han otroligt glad. 

Sedan avslöjade han att han inte kommer ta hela vinsten själv.

För 16 år sedan kom Hamza Alsaadi till Sverige. I dag har han eget företag med taxiverksamhet – men utöver det gör han någonting oerhört vackert.

Vid sidan av jobbet samlar 51-åringen in förnödenheter till fattiga familjer och barn i hemlandet Irak. Samtidigt har han sju barn, varav en med downs syndrom.

När han på lördagsmorgonen var på plats i TV4:s Nyhetsmorgon för att skrapa Triss skulle han dra hem en riktig jackpott.

Bildkälla: Skärmdump/TV4

Hamza skrapade fram 15.000 kronor i 10 år, en total vinst på 1,8 miljoner kronor.

När han insåg hur mycket pengar han vunnit sken han upp i ett stort leende – och berättar att den största delen av pengarna kommer gå till behövande familjer och barn i Irak. 

– Om man vill skapa någon tid till de som behöver kan man det. Därför lägger jag min tid till de som behöver. Jag är jätteglad, säger Hamza.

Vilken fantastisk människa. Trots att Hamza har fullt upp med sju barn kämpar han för fattiga familjer och barn, allt för att de ska få det lite bättre.
Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att hylla Hamzas hjärtevärmande initiativ.