Här tröstar polisen 2-åriga flickan efter olyckan som dödade hennes pappa. Nu hyllas mannen över hela världen.

Den mycket tragiska trafikolyckan dödade flickans pappa. Men det som hände strax efteråt har berört och värmt hundratusentals hjärtan. Bilden på en av polismännen, som försöker avleda 2-åriga dotterns uppmärksamhet i tragedin, sprids nu på sociala medier.

Det var den 18 juni, i den amerikanska delstaten Colorado, som en familj var inblandad i en svår bilolycka.
Pappan omkom i kraschen, men flickans mamma och hennes syskon klarade sig, skriver 9News.

Jessica Matrous låg bakom när föraren i bilen framför tappade kontrollen och kraschade. Jessica klev ut och det var hon som fångade det hjärtskärande ögonblicket med sin kamera. Hon lade upp bilden på Reddit och sedan spreds den av tusentals.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

”My daughter, when she falls down and hurts herself, I sing ‘Twinkle, Twinkle Little Star”, said Brighton Officer Nick…

Posted by 9NEWS (KUSA) on den 20 juni 2015

Polismannen på bilden heter Nick Struck. Han berättar att försökte distrahera flickan från allt som pågick på platsen.

– När min dotter ramlar och slår sig brukar jag börja sjunga på ”Blinka lilla stjärna”. Så jag började sjunga på samma visa för den lilla tjejen, säger Nick till 9News.

Även om det här en väldigt tragiskt händelse så blir jag rörd överv vilket stort hjärta den här polismannen har. Det kan inte ha varit lätt för honom, men när jag ser hur han hanterar situationen så inser jag mer och mer hur viktigt det är med bra poliser och vilken skillnad de kan göra.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.