Hennes bikinibild sprids som en löpeld. Men inte av den anledning du kanske tror.

Rachel Hollis är författare och grundare av sajten The Chic Site. Hon är också trebarnsmamma, skriver Buzzfeed.

The Chic Site

rachel

Nyligen lade hon ut en bild på sig själv i bikini på Facebook. Responsen var enorm. Över 400 000 personer har gillat bilden i skrivande stund.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that’s permanently flabby from carrying three giant babies and…

Posted by The Chic Site on Saturday, March 21, 2015

Översatt lyder inlägget:
Jag har bristningar och jag har på mig en bikini. Jag har en mage som är permanent slapp efter att ha burit tre jättebebisar. Min navel är slapp… (något jag inte ens visste att den kunde vara innan!!) Jag är stolt över den här kroppen och alla märken på den för det bevisar att jag har varit välsignad nog att ha kunnat bära mina barn. Jag bär bikini för den mannen vars åsikt betyder något och som är den mannen som vet vad jag har gått igenom för att se ut så här. Samma man säger att han inte har sett en sexigare kropp än min med märken och allt. Det är inte ärr mina damer, det är hederstecken och du har förtjänat dem. Visa upp den där kroppen med stolthet.

Till Cosmopolitan säger Rachel att hon är överväldigad av responsen på hennes inlägg.
”Jag älskar när någon berättar att de kommer att bära bikini för första gången på 20 år eller att den här bilden förändrade deras perspektiv”

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna