Hennes briljanta tatuering sprids som en löpeld och visar vad alla med depression måste gå igenom.

21-åriga Rebekah Miles har brottats med depression under ett års tid. Därför tatuerade hon en symbol på sitt ben som är helt genial. Den har nämligen två betydelser – visar vad alla med depression tvingas gå igenom varje dag.

Här är tatueringen framifrån. Där står det ”I’m fine”.

save1

Men från Rebekahs perspektiv står det ”Save me”.

save2

Hon förklarar tatueringen på Facebook i ett inlägg som har spridit sig som en löpeld över hela internet och i skrivande stund delats närmare 290 000 gånger.

Här nedanför är en del av inlägget översatt till svenska:

”I dag skaffade jag den här tatueringen. Jag känner att mitt ben var den perfekta placeringen för vad den symboliserar. När alla andra ser den, läser de ”I’m fine”. Men från mitt perspektiv står det ”Save me”.

För mig betyder det att folk ser en person som verkar okej, men i verkligheten är hon inte okej alls.

Det här tvingar mig att prata om min egen kamp, och varför det är viktigt att uppmärksamma den. Snälla, fortsätt dela detta och sprid medvetenhet. Det här är det enda sättet att bli av med tabut.”

21-åriga Rebekah vill att folk pratar mer om psykisk ohälsa, och vill med hennes tatuering och Facebook-inlägg öka medvetenheten och krossa tabut som omgärdar det.

Här kan du läsa inlägget i sin helhet:

(Dear mom and dad, please don’t kill me over this permanent choice. I want you to hear me out.)

Today, I am coming out…

Posted by Bekah Miles on den 23 augusti 2015

Jag tycker att den här tatueringen är helt genial, och har ett väldigt gott syfte. Jag delar Rebekahs åsikter och hoppas att vi kan förändra det här. Om du håller med är det bara att dela vidare den här artikeln och sprida hennes viktiga ord.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna