Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hennes sätt att berätta för sina föräldrar att hon är gravid är helt underbart.

Jessica åker till sina föräldrar för att fira sin mammas födelsedag. Med sig i sin hand har hon två presenter, en till sin mamma och en till sin pappa. När hon sätter presenterna framför dem ser föräldrarna aningen förvirrade ut, i alla fall hennes pappa.

Hennes mamma öppnar sin present snabbt och inser att Jessica är gravid på en gång, för Jessicas pappa tar det lite längre tid, men när han öppnar sin present och ser att det är en body förstår han också.

När de förstår att de ska bli mor- och farföräldrar är deras reaktion oslagbar, det är förmodligen det mest hjärtevärmande jag har sett på länge. Glädjetårar är ju inget ovanligt vid sådana här stunder men Jessicas mamma kan inte hejda sina glädjetjut.

Vi har alla förstått att Jessica ska få barn, men det man inte ser är vad som står på bebiskläderna. När alla detaljer kring graviditeten kommer fram blir det återigen en hysteriskt glad stämning.

Var extra uppmärksam 32 sekunder in i videon, du kommer inte att ångra att du tittat på denna otroligt fina film!

Dela gärna videon om du tycker att dina vänner också borde få uppleva familjens underbara reaktioner över sin dotters graviditet.

 

Läs mer om...