Hon agerar sköld åt det främmande barnet när butiken rånas av pistolmän

Alla föräldrar känner nog igen den hemska känslan att inte kunna skydda sitt barn. Att vara så hjälplös inför sitt barn är en mardröm och oerhört skrämmande.

Därför är det också fantastiskt hur föräldrar inte tvekar en sekund att riskera sina egna liv om även det bara innebär att det finns en liten chans att deras barn är utom fara.

 

Det finns flera imponerande historier om hur föräldrar offrar sig för sina barn utan att tänka efter. Den här historien är dock lite annorlunda. 

Föräldern i den här historien, Mamie Ugwuanyi, hade nämligen ingen möjlighet att skydda sin 7-åriga dotter Victoria, när hennes butik plötsligt utsattes för rån under pistolhot.

Två rånare med pistoler kom in i hennes butik och Mamie hade ingen chans att komma åt sin dotter som var på plats i butiken. Men det gjorde däremot kunden Heather Correy. Den första chansen som Heather fick så tog hon till sig Victoria och använde sin egen kropp som sköld för att skydda barnet. 

Som säkert varje mamma skulle göra så hoppade Heather in även fast det inte var hennes eget barn som var i fara. Det är imponerande hur starka föräldras instinkt är att skydda barnen – vilket man kan se i klippet nedanför.

 

 Dela gärna det här fantastiska ögonblicket som visar hur osjälviska vi kan vara när det behövs.