Hon gav styvpappan ett paket när han fyllde år. Nu rör innehållet tusentals till tårar över hela världen.

Många av oss är lyckligt lottade och har växt upp med föräldrar som visar kärlek och omtanke. Andra är inte lika lyckligt lottade. Misty Nicole Knight har växt upp med kärleksfulla föräldrar. Hennes pappa är inte hennes biologiska pappa – men det är han som har uppfostrat henne, älskat henne och tagit rollen som hennes far. Styvpappan heter Ryan Farrell och fyllde nyligen år. Misty ville visa hur mycket hon älskar honom och gav honom en alldeles särskild present. Den har ett kärleksfullt brev fasttejpat på ovansidan – och döljer en ännu större överraskning inuti.

Med familjen samlad och Ryan i centrum får han uppmaningen att läsa brevet högt.

”Jag vill bara att du ska veta att du är den mest fantastiska man jag någonsin har mött”, börjar dotterns brev. ”Jag vet att vi är konstiga tillsammans men det är det som gör dig till den du är och jag kan inte tänka mig att inte ha dig i mitt liv”, skriver hon också. Sedan uppmanar honom att öppna presenten.

Ryan tar god tid på sig att öppna paketet som innehåller en onepiece. Men det är under klädesplagget som den verkliga presenten ligger: adoptionspapper.

Hela presentöppningen har filmats och sedan har Misty lagt ut videon på sin Facebooksida. ”Alla har väntat på det här men nu har jag äntligen frågat mannen som uppfostrade mig om han vill adoptera mig. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och kan inte vänta att bli en FARRELL”, skriver hon. Klippet har setts över 40 miljoner gånger och delats närmare 25 000 gånger.

Se hela klippet och Ryans reaktion på styvdotterns present nedan.

So everyone has been waiting for this but I finally asked the man that raised me to adopt me ❤️ love you with all my heart and can’t wait to be a FARRELL Ryan Farrell

Posted by Misty Nicole Knight on Saturday, March 5, 2016

Tycker du också att detta var fint? Dela gärna vidare!

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna