Hon har precis fött en bebis – då vänder sig pappan om och tillkännager det oväntade

Vad kan vara mer känslosamt än att få hålla sitt barn efter en lyckad förlossning? addera ett frieri i samma stund och det blir svårt att hålla tillbaka tårarna. När 25-åriga Shane Brinkley fick veta att hans flickvän var gravid kom han på ett minst sagt minnesvärt sätt att ”ställa frågan”.

När 25-årige Shane Brinkley fick veta att hans flickvän var gravid tvekade han inte en sekund – han skulle fria. Då Shane ville att det stora ögonblicket skulle vara speciellt bestämde han sig för att fria i samband med dotterns födelse, något flickvännen Lauren inte alls hade förväntat sig. 

Under åtta månader höll Shane tyst om det planerade frieriet, så när dagen kom hade 22-åriga Lauren ingen aning om vad som väntade. 
– Det var väldigt svårt att hålla tyst om det. Det var bara Laurens mamma och min bästa kompis som visste att jag skulle göra det, säger Shane till Peterborough Telegraph

Direkt efter att dottern Navaeh Rose föddes klädde pappa Shane henne i en body med texten ”Mamma, vill du gifta dig med pappa?”. Mamma Lauren blev först chockad, sedan brast hon ut i glädjetårar med svaret ”självklart”.

YouTube
Facebook / Lauren French

Se det fantastiska frieriet från den unga pappan här: 

Lilla Navaeh Rose var inte sen med att föra sina föräldrar närmare varandra. Nu har de två saker att fira på dotterns födelsedag. 
Dela gärna om du tycker att fler borde se det fina frieriet.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna