Hon solade topless i sin egen lägenhet. Då såg grannen rött och svarade med ilsket brev.

Är det okej att sola topless i sitt eget hem? Nej, menar den här grannen som skrev en ilsken lapp efter att ha sett 26-åriga Cassandra sola utan kläder på överkroppen i sitt eget vardagsrum. – De kan ju titta åt ett annat håll om det är så fruktansvärt med ett par tuttar?, säger hon till Expressen.

I fredags låg Cassandra Zellhann, 26, sitt vardagsrum i järfälla och solade. Hon hade inga kläder på sig på överkroppen.
– Jag la mig innanför balkongdörren på vardagsrumsgolvet, just för att inte störa någon. Inte för att jag inte får sola topless, men för att vara schyst liksom, säger hon.

Föga anade hon vilka reaktioner hennes solande skulle få. Dagen därpå möttes hon av en lapp, skriven av en granne i huset mittemot:

”Hej kära granne! Skulle uppskatta om man kan LÅTA BLI och sola TOPPLESS. Blir obehagligt när man skall sitta och käka frukost/middag eller har gäster hemma och se någon nästan helnaken på balkongen”, inleds brevet.

Cassandra funderade först på¨om hon faktiskt gjort något fel, men efter ett tag började hon istället ifrågasätta grannarna.
– Visst, jag kan väl låta bli att sola topless om jag vill. Men de måste å andra sidan inte sitta och titta på mig. De kan ju titta åt ett annat håll om det är så fruktansvärt med ett par tuttar?

Gilla gärna och berätta vad du tycker om detta i kommentarsfältet!