Kassörskans kontring när främlingarna ger kunden öknamn är helt klockren.

Ibland stöter man på historier som gör en både förbannad och glad på samma gång. Jag skulle säga att det här är en sån berättelse. Det är två personer som beter sig riktigt illa mot en främling i kassakön i en matbutik. Men det kassörskan gör då tycker jag var helt klockren. Jag vet inte om det hänt på riktigt men tyckte det var så pass roligt att jag ville dela det med er.

Jag står i kön i min lokala matbutik. I korgen har jag en kartong med tamponger till min mamma som är sängliggande efter en operation. Plötsligt hör jag hur en av kunderna som står bakom mig plötsligt högljutt säger till sin kompis:

”Haha, vilken fjant vi har framför oss! Han köper tamponger, det var ju manligt!”

Jag ignorerar dem båda och rör min framåt i kassan då det är min tur att få betala. I kassan sitter 20-årig ung tjej.

Kassörskan: ”Det blir 51 kronor när jag dragit av din rabatt. ”

Jag har ingen aning om vad det är för rabatt hon pratar om, men jag betalar för mina varor och tar emot min växel.

Kassörskan, med ett leende på läpparna: ”Här får du din växel, älskling, jag ska ta min rast hemma nu så vi ses hemma vid åtta. Du kan lämna mina tamponger i bilen bara är du snäll!”

Hon lutar sig sedan fram över kassan och ger mig en kyss på kinden. Hon släcker ner kassan och går in i butiken. De två kunderna som stått bakom mig står kvar och gapar av förvåning innan de inser att de måste hitta en annan kassa att betala i…

Om du också tycker det kassörskan gjorde var helt klockrent får du gärna klicka på gilla här under