Kassörskan med Downs syndrom får syn på bebisen – då gör hon något som omtumlar mamman helt

Ibland händer det att vi av en slump träffar personer som gör ett starkt intryck på oss, även fast vi inte känner dem eller vet speciellt mycket om dem. För mamman Suzie Skougard blev ett vanligt besök i matbutiken ett känslosamt minne som hon var tvungen att dela med sig av. Det kassörskan med Downs Syndrom gjorde hyllas nu av tusentals.

Suzie Skougard var och handlade med sin dotter på matbutiken Ralph´s i Kalifornien, som är hennes lokala butik. Eftersom att Suzie är där och handlar regelbundet har hon blivit bekant med kassörskan Sydney, som har Downs syndrom. 

Suzie brukade alltid välja Sydneys kassa, även innan hon var gravid, bara för att hon tyckte om att prata med henne. Men den dagen hon tog med sin dotter Carly till butiken reagerade Sydney: 

”Hon har Downs syndrom”, sa Sydney. 

”Det har hon”, svarade Suzie. 

”Jag har Downs syndrom, och jag har ett stort hjärta”, sa Sydney. Därefter frågade hon om dottern Carly kunde teckenspråk, och insisterade på att lära henne. Varpå hon gick fram till dottern och tecknade ”Jag älskar dig”. 

Facebook/Team Carly Jean

Det mamma Suzie fick se gjorde henne så berörd att hon valde att dela med sig av berättelsen på Facebook. Där skrev hon följande rader: 

”Somliga tror att människor med Downs syndrom inte bidrar med något meningsfullt till samhället, men bland alla Grinchar idag, stack hon ut. Och genom att bara vara sig själv gav hon oss en otrolig gåva – Ett leende.”

Facebook/Team Carly Jean

Så fina. Här kan du se hela mammans inlägg.

 

Mamma Suzie ville visa de som har fördomar mot Downs syndrom hur mycket glädje dessa personer sprider. Att de har stora hjärtan är något vi alla kan skriva under på, dela gärna om du håller med.