Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Kenzie använder sin underbara röst till att hjälpa andra föräldralösa barn.

När Kenzie föddes la hennes mamma henne i en låda och lämnade henne på en tågstation i Kina. Som tur var tog en förbipasserande Kenzie till ett barnhem och ödet skulle snart föra henne samman med Chuck och hans fru Kim. Paret, som hade förlorat en son vid födseln, ville ha fler barn och fick höra att det var svårt för föräldralösa flickor i Kina att hitta nya hem.

Kim och Chuck tog lilla Kenzie till sina hjärtan på en gång, vilket bara var början på deras resa.

Så fort Kenzie flyttade hem till paret märkte de att det var något väldigt speciellt med den lilla flickan. Parets köksklocka ringde och Kenzie härmade ljudet i perfekt ton. Lilla Kenzie fortsatte att härma alla ljud runt omkring henne, vilket så småningom ledde till en fantastisk sångröst. Idag uppträder Kenzie över hela landet med fokus på en sak: Hon vill använda sin röst till att hjälpa andra föräldralösa barn.

Jag minns ärligt talat inte en stund som jag inte sjöng när jag var liten, säger Kenzie. Jag var ett föräldralöst barn och nu har jag en familj. Det finns fortfarande många barn där ute som inte har familjer, jag måste hjälpa dem, fortsätter hon.

Tack vare Kim och Chuck har nu Kenzie ett kärleksfullt hem och vill visa sin uppskattning med att ge tillbaka till världen.

Dela gärna denna underbara berättelse till dina nära och kära.

 

Läs mer om...