Kim har precis fött barn – får världens chock när hon kikar mellan bebisens ben

Den största lyckan i livet är att bli förälder till en liten flicka eller pojke – eller kanske allra helst till en av varje.

Det var i alla fall vad Kim Guiley från amerikanska Kalifornien drömde om. Hon var redan mamma till en underbar dotter, så när Kim blev gravid för andra gången höll hon därför tummarna lite extra för en pojke.

Kim bestämde sig för att hon inte ville veta könet i förväg, men under graviditetens gång blev hon ändå allt mer övertygad om att det var ytterligare en flicka som väntade.

Tillsammans med maken Travis började hon förbereda för en dotter, valde ut namn och allt vad det innebar – men väl vid födseln artade det sig inte riktigt som föräldrarna hade förutspått…

Förlossningen, som skedde hemma i badkaret, var lyckad – men det var när Kim tog upp den nyfödda bebisen för att kika mellan benen som hon fick världens chock.

Hon hade förväntat sig att se… någonting helt annat.

”Efter ett helt liv av att drömma om en av varje, men månader av starka känslor att vi skulle ha en till flicka, så är det här ögonblicket då vi får reda på Theos kön”, skriver hon på Instagram.

Bildkälla: Instagram

Kims övertygelse om en andra dotter hade alltså inte stämt – och istället fick familjen tillskott av en pojke, Theo.

Den klockrena reaktionen fångades på bild av familjens fotograf Susannah Gill och säger väl egentligen det mesta om vad Kim tyckte om överraskningen.

Bildkälla: Youtube

”Jag blev överväldigad av chock och glädje, som ni kan se”, säger Kim Guiley till Daily Mail.

Kolla in det här klippet om händelsen:

Bilden säger verkligen allt – det här är ett ögonblick som familjen aldrig glömmer. Dela gärna vidare till dina vänner!