Kvinnan chockas efter beskedet om surrogatmamman – när mannen yttrar 5 ord börjar hon gråta

Att bli förälder är en känsla som är omöjlig att beskriva. Men när den dagen väl kommer kan i alla fall jag konstatera att jag var den lyckligaste personen i världen.

För många kan också adoption göra den där lyckans dagen verklig, precis som för det här paret som väntade på sitt första barn via just adoption.

Men en dag skulle pappan berätta någonting för sin fru som skulle förbluffa henne. Någonting som också skulle göra att båda två brast ut i gråt. 

Matt och Katie hade länge velat bli föräldrar. Efter många försök att få ett eget barn valde de till slut att adoptera.

De fick kontakt med en kvinna som skulle bli den som födde deras barn – och väntan blev en lång tid av spänning och förväntan. 

Bildkälla: Youtube/GenesisMediaSolutions

En dag skulle Matt få ett samtal från sjukhuset. När han hörde vad som precis skett kunde han inte tro sina öron – och han åkte direkt ner till Katies kontor för att leverera nyheterna. 

På plats på kontoret hade han med sig blommor till sin fru tillsammans med ett kort. Och allting fångades på kamera.

Bildkälla: Youtube/GenesisMediaSolutions

Katie hade ingen aning om vad som precis skett. Matt fick berätta för henne, med tårar i ögonen, att deras älskade barn precis hade kommit till världen. Och inte nog med det. 

”Vi har fått en flicka”, berättade Matt.

Katie kunde inte tro det var sant – men när hon insåg vad som precis hänt brast hon ut i gråt. Inte av ledsamhet – utan total eufori och glädje över att de äntligen blivit föräldrar. 

Bildkälla: Youtube/GenesisMediaSolutions

Dottern fick namnet Nathalie – och inte många dagar senare fick de chansen att träffa sin älskade dotter för första gången.

Under de närmsta dagarna fick familjen bekanta sig med deras nya familjemedlem – och Matt och Katie är utan tvekan några av världens gladaste föräldrar i det där magiska ögonblicket.

Bildkälla: Youtube/GenesisMediaSolutions

Hela Matt och Katies adoptionsprocess filmades – och filmskaparen skrev en fin hälsning till klippet, som lades ut på Youtube.

”Under tiden vi gjorde den här filmen har vi verkligen förstått det otroligt vackra i adoption. Tack för att vi fick följa med på deras resa”

Bildkälla: Youtube/GenesisMediaSolutions

Jag kan inte annat än hålla med om att det är väldigt vackert – och jag hoppas och tror att Nathalie kommer få ett kärleksfullt och fint liv tillsammans med sina fina föräldrar. 

I klippet här nedan kan du se hela filmen om när Katie och Matt adopterade sin lilla Nathalie.

Vilken otroligt vacker historia det här var. Dela gärna vidare artikeln om du också tyckte om Matt och Katies berättelse.