Kvinnans trosor hänger på klädstrecket – timmar senare ser hon lappen under dörren

En grannfejd kan blossa upp av alla möjliga anledningar. Det kanske är högljudd musik om nätterna, borrande och hamrande i väggarna, ett träd som skymmer kvällssolen… eller varför inte underkläder som hänger på ett klädstreck.

Tja, det sistnämnda låter kanske absurt – men det var faktiskt precis vad som fick familjen Wilkinsons granne att gå i taket.

Charlotte Wilkinson bor med sin mamma i den lilla byn Stokeinteignhead i södra England.

En dag förra sensommaren skulle Charlottes mamma så hänga lite tvätt ute på gården, som låg mittemot en skola.

Bildkälla: Charlotte Wilkinson (Facebook)

På klädlinan hängde bland annat ett par av mammans svarta spetstrosor.

En till synes harmlös aktion kan man tycka – men det höll inte grannen med om.

Bildkälla: Charlotte Wilkinson (Facebook)

Morgonen därpå hade nämligen trosorna hittat tillbaka innanför familjen Wilkinsons dörr – tillsammans med en arg lapp. Där stod det:

”Det är fullkomligt opassande att skylta med sådana här plagg mittemot en grundskola. Det finns bosatta här i samhället som skulle vilja få ett stopp på det här. Tack.”

Bildkälla: Charlotte Wilkinson (Facebook)

Mamman blev alldeles mållös – liksom hennes dotter Charlotte, som bestämde sig för att dela med sig av händelsen på Facebook.

”Seriöst, den småsinta prydheten i den här byn är OTROLIG!! Min mamma hittade den här lappen och sina trosor postade under dörren den här morgonen… visste inte att det fanns regler mot att hänga sina underkläder på klädstrecket??”, skriver hon i inlägget.

Händelsen tog snabbt skruv på nätet, där mängder av människor red ut till mammans försvar och uppmuntrade henne.

”Vilket skämt det här är, hon måste fortsätta hänga upp sina trosor på klädstrecket, upp med stringtrosor eller grenlösa trosor och ge grannarna något att prata om!!”, skriver en användare medan en annan skriver ”Jag skrattar så jag dör, herregud skaffa ett liv, låter som någon har en grej för din mammas underkläder”.

Bildkälla: Shutterstock

Att någon bemödar sig med att plocka ner underkläderna från klädstrecket och sedan ta sig tid att skriva en arg lapp låter helt absurt. Visst borde mamman få ha vilka underkläder hon vill – och givetvis måste hon få hänga dem på tork ute i sin egen trädgård!

Glöm inte att dela vidare artikeln för att uppmuntra mamman!