Läkarna lyssnade inte på 6-åringens sjukdom så mamman tog saken i egna händer och hittade ett botemedel.

Det finns ingen värre känsla som förälder än när ens barn kämpar mot en sjukdom. Man känner sig hjälplös och vill bara att barnet ska må bra, kosta vad det kosta vill. Så jag kan bara tänka mig hur mamman Debbie Maddalena-Saunders mådde när hennes 6-årige son Tyler hade olidliga smärtor på grund av eksem över hela kroppen – utan att läkarna lyssnade. Till slut bestämde sig mamman för att ta saken i egna händer – och på andra sidan världen hittade hon den oväntade hjälpen. Nu vill Debbie uppmärksamma andra föräldrar i liknande situationer på hur hennes son kunde bli frisk från den tuffa sjukdomen.

Tyler var bara åtta år gammal när eksemen bröt ut. I takt med att åren gick blev det bara värre – och till slut kunde han varken sova, leka eller gå i skolan. Smärtorna var helt enkelt för plågsamma, och Tyler grät dag ut och dag in på grund av sina stora sår på huden.

tyler1
Bildkälla: Little Things

Men läkarna lyssnade inte och förstod inte hur det kändes när Debbie förklarade sin sons problem – så hon tvingades att filma de hjärtskärande gråten, skriken och plågsamma utslagen. Det spelade ingen roll vilken behandling Tyler fick prova: ingenting fungerade.

tyler2
Bildkälla: Little Things

Till slut tog mamman saken i egna händer, fast besluten om att på egen hand hitta någon form av botemedel för 6-åringens smärtor. Det var då hon såg det: ett Facebook-inlägg från en hudläkare i Sydafrika.

tyler3
Bildkälla: Debbie Saunders

Debbie var skeptisk först men tänkte snart att det inte skadade att prova. Hon bestämde sig för att testa hudläkaren Richard Arons hudsalva för cirka 300 kronor – och gjorde allt som doktorn sa till dem. Tyler fick smeta in hela kroppen med hudsalvan och snart började saker att förändras.

tyler4
Bildkälla: Debbie Saunders

Det fungerade! Inom blott tre månader hade Tylers eksem över hela kroppen äntligen botats.

tyler5
Bildkälla: Debbie Saunders

Tack vare mirakelsalvan var smärtan borta och Tyler kunde nu leka, gå i skolan och vistas offentligt.

tyler6
Bildkälla: Debbie Saunders

Nu har pojken börjat dansa och samla in pengar och gator och torg – och han skänker en stor del av det han får in till hudläkarens arbete, så att fler barn kan botas från liknande problem.

tyler7
Bildkälla: Little Things

Det tog tid och det krävde en lösning som fanns på andra sidan jorden – men nu, äntligen, har Tyler blivit frisk. I en video berättar mamman om pojkens förvandling för att uppmärksamma andra uppgivna föräldrar på att det finns hopp.

Om du vill läsa mer om doktorn Richard Arons arbete så kan du hitta hans Facebook-sida här.

Jag är så glad att allt löste sig för Tyler och att han äntligen mår bra. Dela gärna vidare till dina vänner så fler kan läsa om pojkens otroliga förvandling!