Läkarna avslöjar miraklet för paret som inte trodde de kunde få barn.

Trevion och Joanie träffades på gymnasiet och blev förälskade direkt. Sedan dess har paret hållt ihop och under årens lopp fått fyra fina flickor tillsammans. 

Tjejerna, som nu är 20, 17, 10 och 8 år gamla var familjens änglar, men Trevion och Joanie kunde ändå tänka sig ytterligare ett barn. 

Men 2009 förklarade läkarna för makarna att det tyvärr inte var möjligt. Joanie diagnosticerades med en sjukdom som omöjliggjorde framtida graviditeter – men annars mådde hon bra.

Sju år senare avslöjade dock samma läkare som berättat att Trevion och Joanie aldrig mer skulle kunna få barn, det osannolika. Joanie var nämligen gravid igen. Men det var inte allt…

WSB-TV.

Trevion och Joanie träffades redan i unga år, när de gick på samma skola. De slog gnistor direkt och både var snart överens om att de ville bilda familj och skaffa barn tillsammans. 

WSB-TV

Tillsammans fick paret fyra flickor och livet rullade på. De tänkte att de kanske ville ha ytterligare ett barn, men var samtidigt nöjda och väldigt lyckliga över sin redan stora familj. 

Men när läkarna meddelade att Joanie inte längre kunde få barn, efter att ha fått en sjukdom, gav de upp hoppet om ytterligare en familjemedlem.

WSB-TV

Joanie, som i övrigt mådde bra, tog det hela med ro trots allt. Hon kände ändå att hennes familj var komplett. 

Men 7 år senare levererade samma doktor som meddelat att Joanie inte kunde bli gravid, en minst sagt oväntad nyhet. Det var som Joanie misstänkte: Hon var gravid igen. 

WSB-TV

Och det var inte bara det att hon var gravid… Snart upptäckte läkarna att hon desstuom väntade identiska trillingar! Chansen att få enäggstrillingar är cirka en på 200 miljoner.

Men ju fler barn i magen, desto större risk för komplikationer. Eftersom Joanie var så kort och bar på tre barn, var chanserna att alla skulle överleva inte de bästa. Och om barnen skulle överleva, så fanns ändå risken att Joanies liv skulle vara i fara.

Familjen var förstås glada, men de potentiella farorna gjort både alla extremt oroliga.

WSB-TV

Via en vän fick familjen tag på en klinik som specialiserat sig på riskabla födslar och det hjälpte mycket. 

Pojkarna Devon, Bryce och Miles föddes tre månader för tidigt och var så små att Trevion kunde trä sin bröllopsring över deras armar. 

WSB-TV

Lyckligtivs klarade sig alla bra pojkar bra och återhämtade sig efter förlossningen, även om pojkarna fick tillbringa 10 veckor på sjukhuset. 

WSB-TV

Och 18 månader efter detta lilla mirakel mår familjen toppen. Kolla bara hur fina de är tillsammans!

WSB-TV

Här nedan kan du se ett reportage om familjen, som mot alla odds fick uppleva ett mirakel som är svårt att sätta ord på. 

Gilla gärna om du vill önska den här familjen ett stort lycka till i framtiden!