Läkarna gav henne en dödsdom. Nu stöttar tusentals Lindas kamp mot cancern.

Linda Magnusson, 34, från Helsingborg fick för ett år sedan en blödning i underlivet. Det visade sig vara en tumör. Operationer, cellgifter och strålbehandlingar följde.
I dag har den spridit sig till stora delar av Lindas kropp. Ingen vet hur hon ska kunna botas och när de upptäckte att cancern spridit sig till hjärnan kopplade de in den avdelning som ger vård i livets slutskede.
– Det blev för mycket. Först fick jag beskedet att min cancer var tillbaka, sen att den hade spridit sig till hjärnan och sen kom det palliativa teamet. Det var för mycket, jag fick kortslutning i hjärnan, säger Linda till Kvällsposten.

Hon bad teamet att att gå när de knackade på hemma hos henne.

I dag finns de ändå i hennes liv. Sjukdomen och behandlingarna gör det svårt för att klara vardagen.

Trots dödsdomen från läkarna vägrar Linda och hennes familj att ge upp.Vid sidan av den vanliga behandlingen har hon börjat testa alternativa behandlingar samt lagt om sin kost. Men det är långt ifrån gratis.

På måndagen skrev Lindas syster Lena ett inlägg på Facebook, där hon berättade att de beslutat sig för att testa med alternativ i utlandet. Något som kostar ytterligare.’
”Vi ber inte privatpersoner att donera, det vi däremot ber er alla om är bara att dela detta inlägg. Kanske någonstans på vägen delas det och hamnar hos en större organisation eller företag som har möjlighet att hjälpa oss. Snälla bara dela.”, avslutar hon inlägget.

Gensvaret blev enormt. Lena bestämde sig därför med Lindas son, Antonio, att starta en insamling.
– Man blir gråtfärdig. Folk skänker alltifrån tjugo till tusen kronor, det är helt fantastiskt, säger Lena och berättar att hon tillsammans med Linda och hela henens familj satt och grät, säger Lena.

Hittills har inlägget delats över 50 000 gånger och över 35 000 kronor har samlats in, skriver Kvällsposten.
– Det är så mycket glädje mitt i all sorg. Det finns så fina människor där ute. De behöver inte göra något, men gör det ändå, säger Linda till tidningen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Snälla läs detta!Min syster Linda fick cancer förra året, hon fick det i underlivet och har gått igenom flera…

Posted by Lena Magnusson on den 22 juni 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.