Morfar längtar efter att få träffa nyfödda barnbarnet: Sek senare inser han att dottern ljugit

Landry James har alltid varit omgiven av kvinnor, och är sedan länge van att vara den enda mannen i familjen.

Han har två systrar, fyra döttrar och två dotterdöttrar.

Visst har det gjort honom till en tålmodig och omtänksam man, men det har också fått honom att känna sig ensam stundtals.

Han hade dock ingen aning om att saker och ting höll på att ställas på ända.

När en av hans döttrar, Carie Elbe, fick reda på att hon var gravid med en pojke beslöt hon sig för att hålla det hela hemligt för sin pappa.  Hon ville ge sin pappa en överraskning han sent skulle glömma.

När dagen för förlossningen var kommen hade hela familjen samlats för att få vara med och bevittna miraklet.

Nästan ingen visste om könet och alla väntade med spänning, speciellt Landry.

Ingen hade kunnat förutspå Landrys reaktion när han fick reda på att han äntligen inte var den enda mannen i familjen.

Landry James
Youtube

Sa att hon väntade en dotter

Carie hade verkligen inte varit snäll mot sin far under graviditeten. Trots att de ville hålla könet hemligt hade de tillslut sagt att de väntade en dotter för at slippa Landrys tjat.

Till råga på allt så beslöt sig den nya familjemedlemmen för att komma på Landrys födelsedag. Till och med hans andra barnbarn visste om hemligheten. Men ingen yppade ett ord innan det var dags att avslöja mysteriet.

Så fort Landry fick reda på att det skulle bli ytterligare en pojke i familjen visste han inte vad han skulle ta sig till!

För att göra Landrys födelsedag ännu mer speciell beslöt sig hans dotter för att döpa sin son efter sin morfar. Och även han fick namnet Landry James. Snacka om hyllning!

Jag är väldigt glad att någon valde att filma när hemligheten avslöjades. Ta en titt på videon nedan för att se hur Landry reagerade:

Att se ett nytt liv bli till är alltid underbart vackert, och även om könet inte har någon betydelse kan jag verkligen förstå lyckan Landry kände när han äntligen slapp vara ensam man i familjen.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att barnbarn är livets efterrätt!