Lastbilschaufför med hjärta av guld överraskar mamman med galen dricks

Kari Anthony jobbar som bartender på Quaker Steak i Nebraska, USA. Hon är också ensamstående mamma till tre små barn och sliter för glatta livet för att vardagen ska gå ihop.

Det var någonting som en av hennes gäster fick reda på när han besökte baren – och bestämde sig för att överraska henne med en dricks utöver det vanliga.

Twitter

Det var en helt vanlig dag på restaurangen för Kari. Då kom en lastbilschaufför in för att äta. Ingenting ovanligt med det heller – om det inte varit för att den här lastbilschauffören hade ett hjärta av guld.

Det var sent på kvällen och båda var trötta och längtade hem efter en lång dags arbete. Hem till värmen och familjen. 

Efter ett tag började de båda också prata om kärleken till deras familjer, och det var någonting som de båda kunde relatera till. Kari pratade om hur slet för att hennes tre barn skulle få allt de ville i hela världen och lastbilschauffören berättade sorgset om sin älskade mamma som nyligen gått bort.

Twitter

Lastbilschauffören åt upp och gjorde sig redo att ge sig ut på vägarna igen. Först skulle han betala sin nota på 89 dollar (ca 775 kr). Trebarnsmamman förväntade sig i vanlig ordning några kronor i dricks. Därför började hon skaka när hon såg vad som stod på notan. Lastbilschauffören ville betala 1000 dollar i dricks (nästan 8 000 kr). 

Hon reagerade med att säga åt honom att han absolut inte behövde betala så mycket i dricks. Men lastbilschauffören insisterade.

Twitter

Kari ville dock inte ge med sig. Hon skakade av chock över summan. Därför gick hon till sin chef, som sedan gick till lastbilschauffören för att fråga om han var seriös.

Han svarade lugnt och stilla att han naturligtvis visste vad han gjorde. Han ville dricksa den ensamstående trebarnsmamman hela summan.

För han visste hur hon kämpade för sin familj och kände själv igen sig i hennes kamp.

Twitter

Kari accepterade till slut dricksen och lastbilschauffören sa åt henne att göra någonting roligt tillsammans med barnen för pengarna. Det hon gjorde hon också. Familjen besökte stadens marknad som arrangerades en gång i veckan – någonting som de vanligtvis inte hade råd med.

”Vanligtvis, på grund av min situation, har jag inte kunnat göra det. Men nu kunde jag göra det tack vare denna gentleman. Jag är så otroligt tacksam.”

Den här lastbilschauffören har ett hjärta av guld. Dela gärna om du håller med!