Lenes bebisbild sprids världen över. Kan du se varför den är så speciell?

Norska fitness-stjärnan Lene Hansen, 33 från Tromsö är egentligen som vilken fyrabarnsmamma som helst. Men i dagarna har hon fått uppmärksamhet över hela världen med en alldeles speciell bild.

Det första jag såg var bara en helt vanlig bebisbild, men när man tittar närmare förstår man varför den är så speciell.

33-åriga Lene Hansen, en känd fitnessutövare från Tromsö i Norge, kommer för evigt att ha ett speciellt minne av sin fjärde graviditet. En bilden på norskan före och efter förlossningen hyllas nu stort på sociala medier.

– Jag är väldigt fascinerad av kvinnokroppen och den här bilden visar hur stort det är att bära och föda ett barn, säger hon till norska TV2.

Bilden på Hansen togs i två omgångar, en gång innan födseln och sedan fyra veckor efter förlossningen. Det var hobbyfotografen Hjalmar S. Westgård som kontaktade Hansen och ville ta bilden, efter att ha sett ett liknande foto av en annan fotograf.

– Jag använde bland annat tumstock för att få till rätt avstånd. Det ligger också en del efterarbete bakom. Jag har tagit liknande bilder tidigare, men man strävar ju alltid efter perfektion, säger Westgård till lokaltidningen iTromsö som uppmärksammade bilden från början.

Lene själv är rörd över alla positiva kommentarer hon fått.

– Resultaten blev en bild som har berört många. Jag har aldrig varit med på en så betydelsefull bild innan. Jag är fascinerad av kvinnokroppen och den här bilden visar hur stort det är att bära fram ett barn, säger Lene till TV2.

Dela gärna bilden vidare om du också tycker att detta foto är en väldigt vacker hyllning till alla mammor..

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna