Maken planterar 6 000 träd till sin döda frus ära – 17 år senare upptäcks hemliga resultatet i skogen

Janet var Winston Howes stora kärlek i livet.

De gifte sig 1962 och älskade varandra villkorslöst. Kärleken var så stark att folk i deras omgivning blev förvånade – och ställde sig frågan hur deras äktenskap kunde vara så lyckligt under alla år. 

De var bästa vänner och bråkade – så vitt folk känner till – sällan eller aldrig.

Men deras lycka varade inte för alltid. Plötsligt dog Winstons älskade fru – efter 33 års äktenskap. Janet dog i en hjärtattack för 20 år sedan. 

Då bestämde han sig för att hylla henne i evigheten. Han bestämde sig för att planera 6 000 ekar på en gård i sydvästra England. 

Det speciella? Träden var formade som ett hjärta. 

Hans fina kärleksförklaring hölls hemlig för världen i 17 års tid. Men 2012 upptäcktes det stora trädhjärtat av en slump. 

Då var Andy Collett ute på en färd i en luftballong – och såg träden från skyn. Nu är bilderna kända och sprider kärlek över hela världen. 

– Du kan bara föreställa dig kärlekshistorien. Det här var det häftigaste jag har sett från luften, säger han till Daily Mail.

Winston intervjuades i tidningen då han var i 70-årsåldern. Han sa att han då och då vandrar ner till träddungen för att tänka tillbaka på den fina tid han fick med Janet. 

Hjärtspetsen pekar mot en gård. 

Det är gården där Janet växte upp som barn. 

– Det är en fin, varaktig hyllning som kommer att bestå i flera, flera år, säger han till Daily Mail.

Under våren växer det påskliljor i hjärtat. 

 

Dela för att sprida vidare den här fina kärlekshistorien till din familj och alla vänner! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna