Mamma tror att hon är trött på grund av stress, tills hon upptäcker att hon är döende

I dagens samhälle är det många som lever upptagna och stressade, ibland glömmer vi bort att ta hand om några av de viktigaste sakerna, som hälsan exempelvis.

Vi måste lära oss att lyssna på kroppens signaler, det kan ibland vara livsviktigt. Kolla bara på den här kvinnan som under lång tid ignorerade hur trött hon kände sig hela tiden.

Enligt tidningen Diario Clarín, kände sig 30-åriga Chirstina Ferrara mycket trött och utmattad under en lång tid. Men hon tänkte att det berodde på de 40 timmarna hon jobbade i veckan och att hon började bli ”äldre”.

Hon förklarade att hon blödde från tandköttet och att henens urin var mörkare än vanligt, men hon trodde att detta berodde på att hon drack för lite vatten.

”Jag trodde bara att det var ett grymt välkomnande efter att ha fyllt 30”, har Christina Ferrara sagt. Symptomen försvann inte hennes kropp blev bara svagare och svagare. Det var då som hon tillslut gick till läkaren och fick göra olika prover. Resultatet var tydligt: hennes lever fungerade inte som den borde.

https://www.instagram.com/p/BpFAxjGg7O5/?taken-by=bionic_barbie007

Kort därefter började hennes hy bli gul, vilket kan vara ett tecken på gulsot. När läkaren undersökte henne var läget allvarligt. enligt läkaren skulle inte Christina överleva den helgen om hon inte fick en ny lever, skriver Daily Mail.

Foto: Instagram

Situationen var så allvarlig att hamnade på plats ett på listan över personer som behöver genomgå en transplantation. Hon hade alla odds mot sig. Och den första levern som läkarna hittade var för stor för Christina, och den andra levern var i för dåligt skick. Men den tredje levern som dök upp var perfekt för att rädda hennes liv.

https://www.instagram.com/p/Bl0bhzYA-3C/?taken-by=bionic_barbie007

Christinas operation gick bra och med tiden började hon bli starkare. Läkarna vet ännu inte exakt vad som orsakade leverfelet men man misstänker att det hade att göra med en överkonsumtion av alkohol och hepatit.

Instagram

Här kan du se video på när Christina dansar på sjukhuset efter operationen som räddade hennes liv.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=ERDds-NG4lY” /]

Nu är Christina väldigt mån om sin hälsa, hon vet hur sköt livet är och hin vet hur viktigt det är att man lyssnar på sin kropp. Ibland visar hon sitt stora ärr på sociala medier. Kanske detta kan hjälpa oss andra vara uppmärksamma på om v i inte mår bra och inte bara vifta bort det.

Instagram

Det var ett mirakel att Christina lyckades f hjälp i tid och de lyckades hitta en lever som passade henne, och som räddade hennes liv.  Dela gärna med dina vänner för att uppmärksamma dem att lyssna på kroppens signaler, det kan vara livsviktigt.