Mamman adopterade bort honom 1958. 44 år senare öppnar han en låda som förändrar allt.

Så här runt jul är familjen extra viktig. Men alla har inte någon familj att fira jul med. Vissa kanske saknar en viss person som de önskar att de kunde fira jul med.

Jeff Quibell lärde aldrig känna sin biologiska mamma. 1958 blev han bortadopterad och hans adoptivföräldrar Don and Trudy var mamma och pappa för honom.

Bildkälla

01

Han växte upp i Blue Springs, Missouri, och levde ett bra liv. Jeff visste att han var adopterad men tänkte aldrig så mycket på sin biologiska mamma.

Bildkälla

02

Men en dag behövde hans läkare veta hans medicinska historia, och Jeff började leta efter sin mamma.

Bildkälla

04

Det tog några månader, men tillslut hittade Jeff sin biologiska mamma Ann. Det hade ett mycket fint och känslosamt möte med mycket skratt, tårar och kramar.

Bildkälla

03

Hans mamma gav honom en present. Det var en låda med ett alldeles speciellt innehåll som visade att hon aldrig hade slutat tänka på sin son.

Bildkälla

utvald

I lådan låg 44 vackra julgransdekorationer, en för varje år de varit ifrån varandra. Varje jul hade mamman hängt upp dem i granen och tänkt på sin son och undrat hur han hade det. Nu när de hade tagit upp kontakten igen ville hon ge julgransdekorationerna till honom.

Bildkälla

julpynt

Efter deras möte har de fortsatt ha kontakt, och Ann har till och med lärt känna Jeffs adoptivföräldrar.

De har även firat jul ihop, äntligen.

Jag blev så glad när jag hörde historien om Jeff och hans mamma. Vilken tur att de kunde träffas tillslut!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna