Mamman ammar sitt barn på kaféet – då lämnar främlingen över en lapp som rör henne till tårar

Det finns många som menar att mamman skapar ett väldigt starkt band till sin son eller dotter via amning. 

Det tyckte även denna mamma, som ammade sin lilla dotter på en restaurang. Men kort efter hon kommit dit skulle hon få en lapp skickad till sig med maten som kom till bordet.

När hon läste vad som stod kunde hon inte hålla tårarna borta – och kallade på servitrisen.  

Det finns en debatt om huruvida en mamma ska få amma offentligt eller inte, en debatt jag själv är ganska trött på. Jag tycker det borde vara en självklarhet för en mamma att få mata sitt barn på ett café eller annan offentlig plats.

Men oavsett vad den ena eller andra tycker så hade mamman Isabelle bestämt sig. Hon skulle inte låta någon stå i hennes väg för att hennes barn skulle få mat när hon var ute på en restaurang.

Bildkälla: Youtube/Sevennews

Tillsammans med sin 10 månader gamla dotter Charlotte gick hon in på en restaurang – och lagom till hon tänkte beställa skulle hon amma dottern. 

Samtidigt som Charlotte fick amma beställde Isabelle mat. Efter en stund kom en servitris med några pannkakor – men det var något mer vid tallriken.

En liten lapp, som Isabelle vecklade upp. Då kunde hon knappt hålla tårarna borta.

Bildkälla: Youtube/Sevennews

Servitrisen vid namn Erica hade sett Isabelle amma sin dotter – och bestämde sig för att agera.  

Hon gav Isabelle gratis pannkakor, något hon fick göra tre gånger per dag till personer hon tyckte förtjänade det, och skrev en lapp.

”Tack för att du ammar här. All kärlek och respekt!”, skrev Erica.

Bildkälla: Youtube/Sevennews

Isabelle kunde inte hålla tårarna borta av tacksamhet och glädje.

“Jag tycker det var väldigt viktigt att dela med mig av det här för jag har varit orolig genom hela amningsperioden att någon skulle komma fram och säga någonting negativt till mig. Att få en sådan här positiv reaktion ansikte mot ansikte var jättehäftigt”, säger Isabelle till Fox.

Isabelle sparade den speciella lappen som hon nu kan plocka fram om någonting känns tufft. Du vet aldrig vad någon främling går igenom, men ibland kan en liten gest ge en moder likt Isabelle tårar av glädje.

I spelaren nedan kan du höra mer om den fina historien om Isabelle och hennes fina bebis Charlotte.

Det här var verkligen en vacker historia – och jag tycker alla ska ha rätt att amma sitt barn var de vill. Dela gärna om du blev inspirerad av den här fina historien.