Mamman blir livrädd – när hon ser vad barnvakten gjort med bebisen

Mamman lämnade sin fyra månader unga bebis med en barnvakt hon litade på. 

Hon kunde aldrig ana att hon skulle mötas av detta när hon kom hem igen. 

Det var i slutet på juli i år som alla föräldrars mardröm inträffade.

När mamman kom hem hade den fyra månader unga pojken drabbats av brännskador på nästan 50 procent av kroppen. Det visade sig att ett bad med barnvakten gått fruktansvärt fel, skriver Daily Mail.  

Barnvakten ska vara en nära vän till familjen och säger att allting var en fruktansvärd olyckshändelse. Den lille gossen kämpade för sitt liv när han kom till sjukhus.

Maddox Lee Stover och hans tvååriga storasyster var hemma med barnvakten som säger att hon sköljde bebisen under kranen när vattnet plötsligt blev varmare. 

Då fick hon panik och försökte genast stänga av den – men i stället skruvade hon på vattnet ännu mer, uppger barnvakten i förhör.

Var höll då mamman hus? Hon var på väg till jobbet när telefonen ringde. Barnvakten ska ha låtit helt hyserisk – av förståeliga skäl. När barnvakten lugnat ner sig lite erkände denne att Maddox blivit bränd av det heta vattnet. 

Bebisen kördes i ilfart till sjukhuset Huntingdon hospital – och när mamma Danielle kom fram fick hon veta av läkarna att Maddox hade tredje gradens brännskador. 

– Han andades tungt och tittade på mig med sina stora ögon. Han grät och kämpade för sitt liv, säger mamman till WBBJTV.

Det visade sig att skadorna var så pass omfattande att pojken fick köras till ett annat barnsjukhus i Cincinnati, Ohio. Fyramåndersbebisen tvingades få dropp och fick näring via slangarna. 

Samtidigt är familjen kritisk till barnvakten och familjevännen. 

– Jag tror inte på att det var en olyckshändelse. Och om det nu var det, så kan hennes berättelse ändå inte ändra på någonting, säger mamman. 

Hon vill ha svar på vad som egentligen hänt, och säger att hon kommer gå till botten med det. Men just nu fokuserar familjen bara på sonen – och försöker få honom frisk. 

– Våra hjärtan har krossats av att se honom lida så här. Vi vill bara byta med honom och ta hans plats, säger mostern till Maddow enligt WBBJ. 

Polisens utredning visar att Maddox skador har orsakats av varmt vatten – men samtidigt är det oklart om barnvakten kommer att ställas inför rätta. 

Enligt en Facebook-sida där familjen skriver om Maddox framsteg har läkarna sagt att pojken återhämtat sig snabbt. Trots det behövde han transplantationer och operationer, uppger Daily Mail.  

Läkarna har också meddelat att den lille kämpen kommer att återhämta sig till fullo. 

Oavsett om detta var en olyckshändelse eller inte tycker jag det är värt skicka detta vidare – och påminna alla föräldrar om att vara försiktiga med varmvatten!

Stackars Maddox som blev utsatt för detta. Jag hoppas verkligen han blir helt återställd snart. Han verkar i alla fall vara en riktig kämpe! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna