Mamman dansar loss på uppfarten – håll nu ögonen på mannen som smyger fram bakom bilen

Har ni också fått stå ut med föräldrar som ska skoja och göra bort sig offentligt?

Den känslan tror jag att de flesta känner igen från sina tonår.

Min pappa skulle väldigt ofta hålla låda när vi var bortbjudna på middagar och har stått för såväl sånguppträdanden som långa tal, något som mitt tonåriga jag där och då tyckte var oerhört pinsamt.

Men mina föräldrar har aldrig gått lika långt som föräldrarna i det här klippet. Det är en tonårstjej vid namn Brooklyn, från USA, som lade ut en video på Youtube där hennes föräldrar på ett väldigt lyckat sätt generar sin dotter.

”Det här är mina föräldrar när de dansar på sin uppfart framför alla grannar. Detta är vad jag står ut med”, skriver Brooklyn.

Det är inte konstigt att klippet blivit en sådan enorm succé. Låten föräldrarna dansar till är Bruno Mars härliga dänga ”Uptown Funk”. Bäst av allt tycker jag är när pappan bryter in mitt i låten och börjar dansa i synk med mamman.

En anledning till att videon blivit så populär tror jag är att de allra flesta kan känna igen sig. Många av oss har minnen från barndomen när föräldrarna gjort bort sig. I den stunden tyckte man självklart att de var pinsamma, men så här i efterhand är jag otroligt glad att mina föräldrar har barnasinnet kvar och vågar bjuda på sig själva.

Dela gärna med er av inlägget om ni också älskar föräldrar som har kvar sitt barnasinne!