Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mamman får chockerande nyheter strax innan makens begravning.

Den här historien är både sorglig och vacker. I början av 2016 rasade hela Courtneys värld när hon förlorade sin make i en trafikolycka. Men livet tog snart en ny vändning – när Courtney fick chockerade nyheter på sjukhuset.

Jag blev så berörd när jag läste det här.

Courtney Hill och hennes make Brian träffades 2011 och blev blixtförälskade. Det dröjde inte länge innan de gifte sig och fick så småningom även en liten dotter som de döpte till Reagan.

Paret var lyckligare än någonsin.

De var båda sugna på fler barn och i början av 2016 bestämde sig för att försöka bli gravida igen.

Men den 2 februari 2016 hände det som inte får hända. Brian omkom i en lastbilsolycka och hela Courtneys värld rasade samman. 

Courtney förlorade sin livspartner och tvingades nu själv ta hand om deras lilla dotter, samtidigt som hon planerade en begravning. Mitt i all sorg kände hon att något inte stod rätt till. Det var en känsla som inte hade med sorgen att göra – utan någon annat. Hon insåg dessutom att hennes mens var sen och samma morgon som hennes man skulle begravas tog hon ett graviditetstest.

Testet var positivt.

Courtney och Brians dröm om ett till barn hade precis blivit verklighet, men nu skulle Brian aldrig få uppleva det. Courtneys lycka över barnet blandades med sorgen över att ha förlorat sin make.

Under Brians begravning höll hon hans hand för sista gången samtidigt som hon berättade att han skulle bli pappa. Förhoppningsvis fanns han där någonstans och lyssnade.

Men snart skulle nästa chock komma för Courtney. Bara några veckor efter begravningen fick hon åka in akut till sjukhuset eftersom någonting kändes fel med barnet i magen. Hon förberedde sig på det värsta.

Men den här gången var det bara positiva nyheter. Tre stycken faktiskt. Courtney väntade trillingar.

Hon blev överlycklig över nyheten och kände sig inte ens orolig över om hon skulle klara av att ta hand om alla barnen utan Brian.

“Tvärtom. Jag är bara överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian”, berättade hon i en intervju med CBS Chicago.

Barnen väntas komma i oktober 2016 och Courtney väntar med spänning. Hon har till och med startat en facebooksida där man kan följa hennes graviditet.

Men det finns många risker när man väntar trillingar, och när Courtney gjorde ett ultraljud i 25 veckan fick hon tyvärr tråkiga nyheter. För en månad sedan meddelade hon på sin Facebook att en av trillingarna, Brady, inte längre hade några hjärtslag.

De andra två, Miles och Harper, mår dock bra och fortsätter växa i magen.

Jag önskar Courtney all lycka med graviditeten och hoppas att hennes familj slipper fler tragedier. 

Vila i frid Brian.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 
 

Läs mer om...