Mamman får höra att hennes bebis förstör bordsgrannars kväll – restaurangchefens replik är klockren

Den första tiden som mamma kan vara tuff. Speciellt när man är ute bland okända människor som har svårt att hantera en bebis som kanske är hungrig och därför lever om lite extra. Detta är något som Katie Leach är mycket väl medveten om – och upplevt själv.

Hon tog sin 10 månader gamla son Drew till en restaurang. Pojken började att leva om, då det var så mycket intryck inne på restaurangen. Kort därefter fick Katie en lapp från ett par som satt vid bordet bakom. 

På lappen stod det: ”Tack för att ni förstörde vår middag med er skrikande bebis.”

Mamman försökte direkt förklara för paret och be om ursäkt, men de godtog den inte. Då replikerade restaurangchefen med en klockren gest.

Det var på Texas Roadhouse i staden Boise, USA, som Katie Leach gick för att äta med sin son. Men alla intryck gjorde bebisen orolig. Sonen Drew började att skrika, till mammans stora förtvivlan. Men hon räknade med att andra restauranggäster skulle förstå hennes situation. Det gjorde alla – förutom paret som satt vid bordet bakom.

Youtube

De lämnade en lapp till mamman för att visa vad de tyckte om hennes bebis beetende. Där det stod det följande:

”Tack för att ni förstörde vår middag med er skrikande bebis. Varma hälsningar/ vi som satt vid bordet bakom.”

Mamman gick direkt till paret och försökte förklara och ursäkta sig. Men hon möttes av rynkningar på näsan och ett ”våra barnbarn skulle aldrig bete sig så där.”

Shutterstock

Restaurangchefen följde hela incidenten och bestämde sig för att visa vad han tyckte om situationen. Han ville replikera på parets lapp och respektlösa beteende – och visa vilken typ av restaurang han driver. Han var rak, tydlig och bestämd: Restaurangen betalar för Katie och sin sons mat och de är välkomna tillbaka när som helst.

”Vi är i en gästvänlig bransch. Vi vill att alla våra gäster ska ha en trevlig upplevelse här. En gång blev vi framröstade till en av landets mest högljudda restauranger. Och vi är stolta över att det är högljutt här. Om man vill höra klinkande vinglas och små steg på parkettgolv, då är det här förmodligen inte platsen för dig”, sa Texas Roadhouse talesperson Travis Doster.

Nu hyllas restaurangen och dess chef för behandlingen av mamman och hennes son. Dela gärna om du också vill hylla dem!