Mamman går in i butiken, men något är fel. Håll nu koll på kassörskans livsviktiga insats. Vilken tur!

Som butiksbiträde gäller det att vara uppmärksam och alert på vad som händer runt omkring. Fråga bara den här kassörskan – som nu hyllas som en hjälte efter sin pigga insats för en mamma och hennes bebis på en affär i Arvada, Colorado, USA.

Kvinnan, vid namn Rebecca Montano, stod bakom disken i affären när en mamma i torsdags klev innanför entrén med sin lilla bebis i famnen.

Plötsligt noterade kassörskan att allt inte verkade stå rätt till – och att mamman såg ut att må dåligt. Hon var alldeles blek i ansiktet och när det var dags att betala vid kassan började mamman dessutom att vingla.

Men i sista sekunden agerade Rebecca. Precis innan mamman föll till golvet fick hon snabbt som blixten tag i bebisens arm och kunde lyfta den försiktigt över disken, vilket kan ses i klippet från affärens övervakningskamera.

Mamman svimmade av fallet men mår bra nu i efterhand. Hela situationen kunde däremot ha fått betydligt värre konsekvenser – och blivit ödesdigert för bebisen om inte Rebecca hade gjort en sådan underbar insats.

Det är tur att vi har medmänniskor runt omkring som kan kliva in och hjälpa till om något går fel. Dela gärna vidare om du också tycker att det var vaket gjort av kassörskan!