Mamman ger sin döva bebis en hörapparat, titta när han hör hennes röst för första gången

Jag tycker det är så oerhört fascinerande och framför allt gulligt när bebisar upptäcker världen. De blir alla lika häpna över minsta lilla nya sak eller känsla i världen. Den här lille pojken heter Archer, är vid den här tiden tre månader ung och kommer från Oklahoma i USA. 

När Archer var tre veckor upptäckte läkarna att han hade en permanent och allvarlig hörselnedsättning på båda öronen. 

Mamman och pappan, Taryn och Drew Ruiz, blev förstås oroliga, men vägrade ge upp hoppet. De var övertygade om att man kunde hitta en lösning. 

Därför vände de sig till modern teknologi för att hjälpa sin älskade lille son. Efter två månaders väntan kom paketet som skulle förändra den lille pojkens tillvaro. 

Då anlände två hörapparater – specialanpassade för Archers små öron och så att han skulle kunna höra sin omgivning. 

Och jag kan knappt föreställa mig glädjen som föräldrarna måste ha känt i den stunden som Archer fick höra deras röster för första gången. Det måste ha varit en helt magisk känsla. Titta på klippet här nedanför och se själv på den lille pojkens underbara reaktion. 

Han upptäcker verkligen en helt ny värld!

Det är så lätt att ta mycket för givet här i livet. Hörseln är bara ett av många exempel. Dela gärna detta vidare till familj och vänner – för att få dem att uppskatta de små sakerna som ändå betyder så mycket! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna