Mamman hade inte råd att betala lånen. Då köpte främlingen tillbaka huset till familjen.

Ibland ställer livet oss inför utmaningar som är så pass tuffa att det känns som att vi aldrig ska klara av dom på egen hand. Jag har själv varit i såna situationer och vet hur tufft och hopplöst det kan kännas. Men i dessa situationer kan ibland personer dyka upp som har så mycket medmänsklighet i sig att det nästan känns för bra för att vara sant. När jag läste om vad den här kvinnan gjorde kände jag en sådan otrolig värme för henne. Om fler kunde agera som hennes skulle världen vara en mycket bättre plats!

Tracy Orr hade förlorat sitt jobb och hennes ekonomiska situation blev allt mer ansträngd. Hon kunde inte längre betala av lånen på sitt hus och till sist fanns ingen annan utväg: huset pantsattes och skulle auktioneras ut till andra köpare.

Bildkälla: Youtube/CNN

Trots smärtan det skulle innebära bestämde sig Tracy och hennes familj för att gå på auktionen för att åtminstone få se vem som skulle komma att köpa familjens älskade hus.

Bildkälla: Youtube/CNN

Väl inne i den välfyllda auktionslokalen hamnade Tracy bredvid en pratsam kvinna. Kvinnan, som hette Marilyn Mock, frågade Tracy om hon var där för att köpa ett hus? Då brast Tracy ut i tårar. Hon pekade ut sitt hus i broschyren och förklarade att det skulle säljas.

Bildkälla: Youtube/CNN

Då bestämde sig Marilyn för att göra något. Hon smet iväg från den gråtande Tracy och var borta i några minuter. Utan Tracys vetskap budade sedan Marilyn hem huset för 30 000 dollar.

– Hon visste inte att jag gjorde det. Jag frågade henne bara om huset var värt det, men hon bara grät, säger Marilyn till CNN.

Bildkälla: Youtube/CNN

Efter att köpet gått igenom kunde Tracy och hennes familj sedan flytta tillbaka in i sitt förlorade hem. Marilyn förklarar köpet med att hon tycker att fler människor borde visa empati och ställa upp när någon har det svårt.

– Människor behöver hjälp varandra, det är det enda det handlar om, säger hon till CNN.

Bildkälla: Youtube/CNN

– Ingen har någonsin gjort något liknande för mig, nu hoppas jag bara att jag kan återbetala henne på något sätt, säger Tracy till CNN.

Marilyn är verkligen en ängel och det finns så mycket sanning i hennes ord. Om man har möjligheten att hjälpa andra bör man också ta chansen att göra det.

Du får gärna dela detta vidare så att andra kan inspireras av Marilyns fina insats 🙂

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna