Mamman har samma frisyr i 23 år och gör en makeover, resultatet får dottern att skrika rakt ut

Det här är nog en av de bästa makeovers jag sett på ett bra tag! Ni vet, när människor vill göra en förändring i sitt liv till det bättre.

Möt mamman Jan DeVito! Hon har haft samma frisyr i 23 år och kan inte minnas när ens hennes make såg henne utan smink senast. Ända sen hon var 16 år har hon fixat och trixat med både frisyr och smink, men sett nästan exakt likadan ut. Hennes familj och vänner får aldrig se henne utan smink. Hon avslöjar också att hon brukar spraya sitt eget hår medan hon arbetar på egna frisörsalongen.

Youtube

För ett tag sedan skickade hennes dotter Gina, som är i 20-årsåldern, in ett brev till Oprah Winfreys tv-program och berättade att hon tyckte att mamman förtjänade en ny stil. Dottern tycker att mamman ska ta till sig uttrycket ”lagom är bäst”.

Youtube

Tv-programmet anlitar stylister och tittarna får följa med när mamman får genomgå en klassisk makeover. Hon får en yngre och fräschare look. Dottern och publiken ställer sig upp och skriker rakt ut när de får se resultatet!

Youtube

Det är så förståeligt, och jag blir så inspirerad när jag får se sådant här. Titta bara själv på klippet från programmet där man får följa med mamman på resan:

Dela gärna vidare till dina vänner om du också tyckte denna makeover var något utöver det vanliga!